Prvi 777 pregleda 01. siječnja 2019.

Kako ne zaboraviti na svoju BFF dok si u vezi

selenagomez / instagram

Svi znamo onu curu koja kao da propadne u zemlju kada ima dečka. Ako ju ne znaš, vrlo je moguće da si to ti. Naravno da želiš provesti što više vremena sa svojim dragim, ali nemoj zaboraviti na svoje najbolje frendice koje su za tebe tu od početka.

Na početku veze vrlo je lako biti zanesena i provoditi sve svoje vrijeme sa svojim dragim.

Također, vrlo je moguće da će ti se najbolje frendice naljutiti zbog toga jer i malo zapostavljaš, a one isto žele znati sve najzanimljivije detalje

via GIPHY

To što si zaljubljena preko ušiju ne znači da možeš zaboraviti da tvoje frendice postoje čak iako to radiš slučajno.

Pozovi curke na ručak ili nađi vremena za njih poslije škole, ipak su one bile tu za tebe od početka i zaslužuju znati sve.

Organiziraj nešto što možete svi raditi skupa, pa čak i tvoj dečko, tvoje frendice, pa i njihovi dečki ili prijatelji. Ako smisliš takvo druženje, tvoje curke neće okretati očima jer se želiš družiti sa svojim dečkom kada ga malo bolje upoznaju. 

via GIPHY

Bez obzira na sve, nemoj da ti se frendice osjećaju kao da vam moraju držati svijeću, odnosno nemoj da vam budu treći kotač. Ako se planirate družiti skupa, zapravo se družite skupa.

Nemoj samo obazirati pozornost na svog dečka jer ćeš samo svojim frendicama dati osjećaj da ti je veza bitnija od njih

via GIPHY

Nije lako balansirati prijateljstvo i vezu, ali si možeš barem malo olakšati. Osim što moraš napraviti vremena za svog dragog, za svoj frendice, tako napravi vremena i za sebe. Odi na kavu s frendicama, odi u kino s dečkom, ali osiguraj si jednu slobodnu večer za sebe. Nemoj zamarati sebe tako da usrećiš sve ostale.

Važna je i tvoja sreća!

Blagdanski broj JoomBoos Videostar magazina konačno je vani i prepun je ekskluzivnih priča. Uz to, unutra su i blagdanske čestitke na koje možete upisati poruke, želje i pitanja za JoomBoos youtubere i poslati ih za JoomBoos na adresu 24sata, Oreškovićeva 6H/1, 10020 Zagreb, a najkreativnije ćemo nagraditi genijalnim JoomBoos čarapama. Požurite po svoj magazin koji možete naći na svim kioscima! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve