Prvi 7104 pregleda 09. listopada 2018.

'Kako sam saznala da je moj partner gay'

Pinterest

Život piše najluđe priče, a djevojka iz ove priče svjedoči upravo o tome. Naime, godinama je živjela u braku s čovjekom za kojeg nije znala da je gay...

Portal YourTango prenosi priču žene koja je sama otkrila kako je njezin muž gay:

,,Sve je počelo kao nestvarno lijepa ljubavna priča. Radila sam dosadan posao u uredu te kao samohrana majka brinula za svog šestogodišnjeg sina. Nakon nekog vremena, u ured je stigao novi kolega imenom Michael. Bio je neopisivo šarmantan i uglađen. Jednostavno je sve na njemu bilo na svom mjestu i ''blistao'' je od glave do pete.

Vrlo brzo smo započeli super komunikaciju i već nakon nekoliko dana me pozvao na dejt.  Izašli smo u lijep restoran, super se proveli i uskoro je upoznao mog sina koji ga je zavolio na prvi pogled.

Nije prošlo ni mjesec dana veze, a već me zaprosio i doselio k nama u stan tako da smo počeli živjeti kao prava mala obitelj. Ne mogu reći da sam mogla primijetiti bilo što neobično osim toga što se sređivao nešto više od klasičnih muškaraca. Čak sam i u razgovoru s njegovim roditeljima mogla zaključiti kako je sasvim dobra i normalna osoba.

Ipak, prvi problemi su započeli na našem medenom mjesecu. Naime, primijetila sam kako mu uglavnom prilaze muškarci kada smo na nekoj zabavi i da on više 'škica' isti spol.

Kada smo se vratili kući, jednog popodneva sam morala ostati duže na poslu i odvela sam sina kod svojih roditelja. Kući sam se ipak vratila nešto ranije nego je Michael očekivao i zatekla sam ga s još dvojicom prijatelja u donjem rublju. Znala sam da mu je većina frendova gay, ali ovo mi je jednostavno bila čudna i neočekivana situacija.

Uvjeravao me danima kako to nije bilo ništa i kako sam sve krivo povezala. I njegovi roditelji i prijatelji su me uvjeravali u isto.

Preko te situacije sam još uspjela prijeći, no mjesec dana kasnije sam prisluškivala telefonski poziv u kojem je s nekom (muškom) osobom dogovarao sastanak u hotelskoj sobi u blizini naše kuće. Još isti dan sam ga pratila do tog hotela i imala što vidjeti.

Nakon tog dana sam odlučila prekinuti svaki kontakt s njim.

Naravno, nikada ga nebih osuđivala što je gay, ali jednostavno preko tolikih laži nisam mogla prijeći. ''

 

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve