Prvi 21 pregleda 15. veljače 2016.

Kako su celebrityji proveli Valentinovo?

Kendall Jenner
Kako su celebrityji proveli Valentinovo? Kako su celebrityji proveli Valentinovo? Kako su celebrityji proveli Valentinovo? Kako su celebrityji proveli Valentinovo? Kako su celebrityji proveli Valentinovo? Kako su celebrityji proveli Valentinovo? Kako su celebrityji proveli Valentinovo? Kako su celebrityji proveli Valentinovo? Kako su celebrityji proveli Valentinovo? Kako su celebrityji proveli Valentinovo? Kako su celebrityji proveli Valentinovo? Kako su celebrityji proveli Valentinovo? Kako su celebrityji proveli Valentinovo? Kako su celebrityji proveli Valentinovo? Kako su celebrityji proveli Valentinovo?

Dok su se neki udobno smjestili u zagrljaju voljenih, drugi su uživali u samoći i sitnim poklonima kojima su darivali najmilije

Dok se većina nas zabavljala smišljajući savršene stylinge za valentinovski spoj iz snova ili pak pokušavajući izbjeći najčešće modne katastrofe tipične za Dan zaljubljenih, mnogi su celebrityji uživali u puno opuštenijim romantičnijim trenucima.

Tako je Paris Hilton odlučila 14. veljače provesti u društvu svog ljubimca, Victoria Justice je izazvala svoje obožavatelje da joj izjave ljubav, Kourtney Kardashian se hvalila ružama na kojoj bi joj svaka djevojka pozavidjela, a Gigi Hadid je s fanovima podijelila romantične trenutke s Zaynom Malikom...Kako su najromantičniji dan u godini provele druge zvijezde otkrijte u našoj fotogaleriji.

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?