Prvi 1480 pregleda 11. studenoga 2018.

Kakvu poruku poslati nakon super dejta

madi_edwards / instagram

Izašli ste prvi put i čini ti se kako ste oboje uživali, no nisi sigurna što bi mu točno trebala poslati nakon prvog dejta, a da ne ispadneš ‘naporna’.

Kako piše portal EliteDaily, postoji nekoliko malenih pravila kojih bi se trebalo držati prilikom dopisivanja nakon prvog dejta kako bi se ostavio što bolji dojam.

Dakle, čini ti se kako ste uistinu imali kvalitetno druženje, zabavno vrijeme i ugodne razgovore, no nemaš magične moći čitanja misli i nisi sigurna osjeća li on isto?

Ipak, sigurna si da želiš da ostanete u kontaktu, no ne želiš biti naporna?

Prema savjetima Diane Dorell, intuitivne trenerice za dejtanje, najpametnije je poruku ne poslati do večeri idući dan. Ukoliko ju pošalješ još istu večer ili iduće jutro, odati ćeš dojam očajne djevojke koja nema život već samo razmišlja o njemu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Fashiongals (@fashiogalsz)

Nadalje, najbolji sadržaj poruke bi bio nešto u stilu:

,,Hvala na super izlasku! Bilo je fun.”

,,Nadam se da je i tebi bilo fora koliko i meni.”

,,Napokon zabavna večer nakon sto godina. Hvala na tome.”

Emotikoni nisu na odmet, no ne trebaš pretjerivati s njima. Jedan na kraju rečenice je sasvim dovoljan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Fashiongals (@fashiogalsz)

Ono što nikako ne bi trebala slati su poruke sadržaja u kojima očekuješ ponovni sastanak i pokušavaš izvući iz njega kada će te opet pozvati van:

,,Hej.. Kada ćemo se opet vidjeti?”

,,Jeli ti bilo dobro pa da opet izađemo ovaj tjedan?!”

Pritiske ipak nitko ne voli pa ih pogotovo ne bi trebalo biti na početku jedne ljubavne priče.

Fotkaj se sa svojim brojem JoomBoos Videostar magazina kao što je to napravio Dennis Domian i objavi fotku na svom Instagramu uz hashtag #videostarmagazin (stavi profil na javno), i možda bas ti osvojiš JoomBoos poklon paket!  Požuri, petkom biramo tjednog pobjednika!ž

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Youtuber123

    Tnxxxx