Prvi Videostar 220 pregleda 08. studenoga 2018.

Kandidati Videostara pokazali iznimne plesačke vještine!

Borna Filic/PIXSELL

Kandidati ovogodišnje sezone YouTube talent showa - JoomBoos Videostara - dokazali su da su zaista dobri plesači. Pogotovo neki od njih, a posebno se istaknuo Luciano Plazibat koji je u Petrinom timu

Naime, u petoj epizodi kandidati su, zajedno sa svojim mentorima, dobili zadatak osmisliti kratku koreografiju za pjesmu koju su sami sebi odabrali.

POGLEDAJ VIDEO:

Petrin tim odabrao je pjesmu Brune Marsa - Uptown Funk, a u njihovu se timu najviše istaknuo mladi Luciano Plazibat. Luciano se i privatno bavi plesom, zbog čega mu nije bio problem pomoći i ostalima u timu da pohvataju njegove korake, a upravo oni su svoj zadatak odradili najprofesionalnije i bez greške.

Ni LayZjev tim nije loše odabrao. Njihov izbor pjesme pao je na hit pjevačice Sie - Chandeleir (iako je i LayZ htio pjesmu Brune Marsa!) a kako je pjesma sama po sebi nešto mračnija, i njihova je koreografija bila slična. Mlada kandidatkinja Ozana Mileusnić, koja je zbog Videostara doputovala čak iz Irske, čak je i u mračnoj koreografiji uspjela zasjati svojom vrckastom i zaigranom energijom, a ni ostali kandidati nisu se pokazali lošim plesačima.

TheSikrtov tim možda se i najbolje zabavio snimajući svoju verziju koreografije za hit YMCA, a čak su se potrudili i pronašli zabavne kostime i perike koje su upotpunile njihov nastup. Oni su svoju koreografiju smislili na dvosatnoj kavi prije samog nastupa, ali ono što pršti iz njihove izvedbe su zabava, smijeh i autentičnost.

Super nagrade ove godine!

Iako su svi kandidati već dosad pokazali značajan talent i snalažljivost te želju i volju da postanu nove YouTube zvijezde, samo jedan ili jedna od njih će na kraju zaista i pobijediti. Pobjednika ove sezone očekuju genijalne nagrade, a osim ugovora s JoomBoosom u iznosu od minimalno 100.000 kuna, pobjednik ili pobjednica sa svojim će mentorom proputovati Europu. Naime, još jedna od nagrada ove godine je Eurotrip po deset najvećih europskih gradova, a i ondje će dobiti priliku snimati svaki zanimljiv događaj i avanturu na koju naiđu.

Svatko tko želi može se uključiti u glasovanje za ovogodišnjeg Videostar pobjednika, a sve informacije, novosti i zanimljivosti mogu se naći u Viber communitiesima. Ondje mentori sa svojom publikom dijele svaku novu epizodu Videostara koja izađe te je zajedno komentiraju i ujedno glasaju za kandidate koji su ostavili najbolji dojam. Na kraju glasovanja ispada po jedan kandidat, a ondje se bira i konačni pobjednik. Viber communitiesima se mogu pridružiti svi i pratiti najnovije informacije o kandidatima ovog uzbudljivog talent showa.

Ove godine Rakuten Viber je naš glavni komunikator. Preuzmite Viber aplikaciju i pridružite se našim Viber Communityjima. Glasajte za svoje omiljene kandidate i pomozite nam odabrati novu Videostar zvijezdu:

- Pridruži se The Sikrt Viber Community-ju, ondje uvijek možeš pronaći zabavu, razgovarati o fora temama i podržati njegove kandidate
- Pridruži se Saamo Petraa Viber Community-ju, gdje će često biti pokrenute beauty i modne teme, ali ne nedostaje zabave, humora i pametnih razgovora
- Pridruži se LayZ Viber Community-ju, gdje će te netko možda prankati, ali ćeš se uvijek dobro nasmijati

Nastavi koristiti Shake and Take aplikaciju, riješi kviz i osvoji ekskluzivne nagrade.

 | Autor:

JoomBoos Videostar powered by A1

 | Autor:

Tvoja reakcija?