Prvi 356 pregleda 16. prosinca 2021.

Kanye West ne priznaje razvod od Kim Kardashian?

PA/Pixsell

Reality zvijezda Kim Kardashian je u veljači ove godine podnijela zahtjev za razvod braka od svog supruga Kanyea Westa, no čini se da se Kanye još nije pomirio s činjenicom da je njihov brak gotov

Američka reality zvijezda Kim Kardashian još je u veljači ove godine ispunila svu potrebnu dokumentaciju za brzi razvod braka od Kanyea Westa, no čini se da Kanye ne želi priznati taj razvod, piše Her. Naime, u dokumentima je naglašeno kako ne postoji šansa za pomirenje između njih dvoje te da se nepomirljive razlike ne mogu premostiti, a Kim je rekla kako su te razlike i dovele do raspada njihovog braka. 

"Ovu izjavu podnosim kao potporu mom zahtjevu za izdavanjem naloga o razdvajanju i prekidu statusa braka s tuženikom Kanye Westom. Između nas su postojale i još uvijek postoje nepomirljive razlike i one su uzrokovale nepovratni raspad našeg braka", napisala je Kim u službenoj dokumentaciji. 

"Bračno savjetovanje i trud oko pomirbe neće biti potrebni", dodala je. 

Kim je dodala i da Kanye još od veljače, kada je podnesen zahtjev za razvod braka, nije odgovorio na njene zahtjeve. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ✨Leyla✨ (@lleeyla)

Činjenicu da se Kanye još nije pomirio s razvodom dokazuje i to da je nedavno na svom koncertu otpjevao stih "trebam te da mi se vratiš, Kimberly".

Mislite li da ima nade za Kim i Kanyea? Ili će se on morati pomiriti s činjenicom da je između njih gotovo?

 

 | Autor:

Tvoja reakcija?