Prvi 445 pregleda 26. studenoga 2021.

Kanye West održao govor o Kim Kardashian: Želi je nazad?

Ian West/PA/Pixsell, mimiermakeup/Instagram

Nakon što su reality zvijezda Kim Kardashian i komičar Pete Davidson obznanili svoju vezu, Kimin bivši suprug Kanye West održao je govor u kojem je spomenuo njihov razvod koji se dogodio početkom ove godine

Čini se kako se američki reper Kanye West još uvijek nije pomirio s činjenicom da su se on i Kim Kardashian razveli. Naime, Kanye je na godišnjem eventu povodom Dana zahvalnosti u Los Angelesu održao govor u kojemu je spominjao kako želi promijeniti cijelu priču oko njegovog i Kiminog razvoda, piše Cosmopolitan.

"Bog želi vidjeti da se možemo iskupiti za pogreške u svim našim odnosima. Napravili smo puno grešaka. Javno sam napravio puno stvari koje nisu prihvatljive od mene kao supruga, ali sada sam tu da promijenim taj narativ", rekao je Kanye. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ✨Leyla✨ (@lleeyla)

Također je dodao kako neće dozvoliti TV kućama E! i Hulu da "pišu narativ njegovoj obitelji" te da je on "svećenik u svom vlastitom domu".

Ovaj govor uslijedio je nakon što su njegova bivša supruga, Kim Kardashian, i komičar Pete Davidson javno obznanili da su u vezi. Izvor blizak paru je za E! rekao da su Kim i Pete jako sretni te da žele vidjeti gdje će ih njihova veza odvesti.

Mislite li da ima ipak nade za Kim i Kanyea ili je ona sada sretna (i sretnija) s Peteom?

 

NOVI JOOMBOOS VIDEOSTAR MAGAZIN POTRAŽITE NA KIOSCIMA!

 | Autor:

Tvoja reakcija?