Prvi 465 pregleda 21. ožujka 2022.

Kanyeu Westu zabranjen nastup na Grammyjima

Nakon serije zabrinjavajućih objava na društvenim mrežama koje se odnose na Kim Kardashian i njezinog dečka Petea Davidsona, reper Kanye West dobio je zabranu nastupanja na dodijeli nagrada Grammy

Iako je američki reper Kanye West nominiran za pet Grammyja, časopis Blast prošlog je petka objavio kako on, zbog svog 'zabrinjavajućeg ponašanja na društvenim mrežama' neće nastupati na ovogodišnjoj dodijeli, piše Cosmopolitan. Nekoliko dana kasnije, tu je informaciju potvrdio i njegov menadžerski tim. 

"Naši izvori kažu kako Kanyeov tim nije iznenađen ovom odlukom", potvrdio je izvor za Blast. Baš kao i Kanyeov tim, ovom odlukom nije iznenađen nitko tko je, u zadnje vrijeme, pratio njegove objave na društveni mrežama, ali i njegove bizarne pjesme i spotove u kojima direktno prijeti dečku svoje bivše supruge Kim Kardashian, Peteu Davidsonu. 

Osim dodijeli Grammyja, Kanye je, prošloga tjedna, na 24 sata imao i zabranu pristupa Instagramu zbog rasističke objave o komičaru Trevoru Noi, koji je kritizirao njegovo ponašanje prema bivšoj supruzi i njezinom novom dečku. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli NowThis (@nowthisnews)

Vezano uz Kanyeovo ponašanje, oglasila se i njegova bivša djevojka Julia Fox koja je rekla kako nije vidjela njegove objave na Instagramu te da se, nakon prekida, udaljila od njega.

Jao, Kanye... Što vi mislite o cijeloj ovoj situaciji?

 

USKORO KREĆE NOVA SEZONA JOOMBOOS VIDEOSTARA! STAY TUNED!

 | Autor:

Tvoja reakcija?