Prvi 312 pregleda 17. ožujka 2020.

Kao mali skoro umro: Ovo niste znali o pobjedniku Rap Campa

Pixsell

Nije bio siguran treba li se uopće prijaviti na Rap Camp, na kraju je na istome pobijedio, a sada je snimio i svoj novi, prvi pravi veliki rap hit koji na JoomBoos YouTube kanalu izlazi 19. ožujka! A prije nego čujete pjesmu i pogledate brutalan video spot za istu, upoznajte Luku Prgića Prgu kroz 5 stvari koje dosad niste znali o njemu!

Još uvijek čuva Stokinu naranču sa snimanja prve epizode Rap Campa

 | Autor: Pixsell Pixsell

"Ovo je Stoletova naranča još s prvog snimanja, to nam je dao kad smo odabrali mentore i timove s kojima ćemo se boriti", ispričao je Prga pokazujući naranču koju i dan danas ponosno čuva, iako je trenutno već vjerojatno pekmez od naranče, a ne svježa voćka.

U Zagrebu živi manje od pola godine i najviše ga vesele pekare

 | Autor: Pixsell Pixsell

Iako se već prilično udomaćio u glavni hrvatski grad i dobro se snalazi ovdje, polazi fakultet i voli sve što Zagreb nudi, u glavnom je gradu tek manje od pola godine. Ovdje živi u pravom, malom slatkom studentskom stanu i, kaže, puno je veće i drugačije od rodnog mu Daruvara.

"Puno je veće, ima mnogo više mjesta na koja možete otići i ovdje postoje pekare koje rade doslovno cijelu noć. To je dosta važno", šali se Prga.

Viralan video u kojem repa zadaću

Prga trenutno studira na MPA glazbenoj akademiji i redovito polaže sve ispite. Super je učenik još od osnovne i srednje škole, a mnogi ga najviše pamte po videu u kojem je odrepao svoju domaću zadaću. Taj je video dugo bio viralan.

Njegov je talent otkrila teta u vriću

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sa snimanja spota... 😁 🔜 #staytuned . . . . . @joomboosyt

Objavu dijeli ◼PRGA◼ (@luka_prgic)

"Teta u vrtiću rekla je mojim roditeljima da pripaze na mene, da imam strašno kvalitetan vokabular i da ću, kad porastem, sigurno raditi nešto vezano uz pisanje, tekstove i riječi. I nije pogriješila, jer sam pišem svoje tekstove", ispričao je Prga, koji je napisao i tekst za svoj novi rap hit 'Vjeruj u sebe' koji prekosutra izlazi na JoomBoosu.

Sa dvije godine doveo se u životnu opasnost

 | Autor: Pixsell Pixsell

"Kad je Luka bio malo stariji od 2 i pol godine slučajno je popio parafinsko ulje i morali smo ga hitno odvesti u bolnicu. Doktori su se borili za njegov život, bio je mjesec dana u bolnici, bilo je teško, ali uspio se izvući i tada sam znala da Bog za njega ima neke velike planove", ispričala je njegova mama crne dane u njegovu životu. No, izvukao se i iz ovog horora od scenarija i uspio je prijeći preko svih izazova koji su ga nakon toga dočekali.

Zatim je naporno radio kako bi pobijedio na Rap Campu, prvom hip-hop talent showu u Hrvatskoj, a nakon prvog singla 'Prava ljubav', sada vam je spremio nešto sasvim drugačije, nešto još bolje, nešto još jače!

UKLJUČI SE NA PREMIJERU:

Prga, 'Vjeruj u sebe', JoomBoos YouTube kanal, 19. ožujka u 12:00 sati! Stay tuned!

Tvoja reakcija?