Prvi 266 pregleda 02. ožujka 2023.

Kaos na granici: BQL švercao migrante preko granice?!

U četvrtoj epizodi nove sezone popularnog JoomBoosova 'Prank'd' serijala youtuberi Bruno Lukić, Filip Dejanović TheSikrt i Filip Rebrović 10ficho smjestili su poznatom slovenskom glazbeniku Aneju Piletiču

Bruno, 10Ficho i TheSikrt su uz pomoć Roka, brata Aneja Piletiča, člana poznatog slovenskog benda BQL, napravili pravi 'prank'. Podmetnuli su mu priču da su mu u autu pronašli migranta i prepostavili da ga je htio prevesti preko granice.

POGLEDAJTE EPIZODU:

Braća Anej i Rok Piletič, članovi popularnog slovenskog benda BQL, bili su na putu iz Hrvatske za Sloveniju kada ih je na autocesti, malo prije graničnog prijelaza, zaustavila hrvatska policija. 

Rekli su im da je riječ o rutinskoj kontroli koja se odvija zbog blizine granice i zamolili ih za uvid u dokumente. Nakon toga, zatražili su ih da otvore prtljažnik.

 | Autor: Po otvaranju prtljažnika, nastali su problemi.

Policajci su u njemu pronašli čovjeka za kojeg su pretpostavili da je migrant kojeg su braća Piletič namjeravala prevesti preko granice.

 | Autor: Policajci su počeli ispitivati Roka i Aneja, a oni su se bezupješno branili.

"Prvi put vidim ovog čovjeka" - tvrdio je član benda BQL. Govorio je da ne zna kako se on našao u njihovom prtljažniku, da su oni poslovno došli u Hrvatsku i da su na povratku kući stali popiti kavu na benzinsku crpku.

 | Autor: Policiji su te izjave bile sumnjive, pogotovo jer su kod migranta pronašli poveću svotu novca za koju su pretpostavljali da iznos kojim je on planirao platiti braći što su mu pomogli da dođe do Slovenije.

"Mi smo mirni, nije ovo naš posao" - branili su se Anej i Rok.

 | Autor: Kako je sve završilo i kako je Anej prihvatio ovu 'neslanu šalu', pogledajte u epizodi na linku!

Ako je suditi po komentarima ispod videa, i ovaj prank je oduševio gledatelje.

"Bravo Joomboose, Odlično je trojka prenkala BQL sa graničnom policijom, baš je parilo koda je real prank, Odlična 4. Epizoda PRANK DA, legende ste, obožavam vas".

Nove epizode serijala Prank'd pratite svakog četvrtka na JoomBoos kanalima!

 

Tvoja reakcija?