Prvi 420 pregleda 26. studenoga 2018.

Karla Lucija: Rad i odricanje formula su uspjeha

karlalucija@instagram

Upoznaj Karlu Luciju, natjecateljicu VideoStara

1. Na što si sve spremna za pobjedu na Videostaru? 

Sprema sam na rad, disciplinu i odricanje, po meni najbitnije stavke za uspjeh! Znam da će mi se sve neprospavane noći i buđenja u zoru vratiti uspjehom!

2. Koja je najluđa stvar koju bi napravila za YouTube video? Koja ti je granica? Što nikad ne bi napravila čak ni za video? 

Prošla sam puno ludih stvari na youtubu i s nestrpljenjem čekam još mnogo njih, jedine granice koje nikad ne bih prešla su one moralne.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KL🌹 (@karlalucija) on

3. Tko su ti domaći, a tko strani uzori od poznatih faca? Zašto im se diviš? 

Na domaćoj sceni uzor mi je Dušan Petrović, iz razloga što njegova profesionalnost no u isto vrijeme i razigranost na društvenim mrežama pokazuju kakav treba ostati u životu. Sa strane scene uzor mi je Shane, jer tko drugi snima dokumentarce od 12 sati gdje cijeli svijet samo čeka na idući dio, želim postići takav uspijeh na balkanskoj sceni.

4. Opiši najneugodniju situaciju koja ti se dogodila do sad u životu? 

Kad sam pala s glisera u more u trajektnoj luci, iako je meni bilo više smješno nego sramotno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KL🌹 (@karlalucija) on

5. Po čemu se izdvajaš od preostalih finalista ovogodišnjeg VideoStara?

Izdvajam se po tome koliko god je ovo velika stvar želim tu zadržati dozu iskrenosti,puštam dijete u sebi da vodi moj kanal dok svakako mogu priuštiti svojim pratiteljima profesionalnost, s godinama sam dobila kvalitete koje trebaju za youtubera i znam da će mi to pomoći i u joomboosu i na mom vlastitom kanalu.

JoomBoos i ove godine organizira najbrutalniji party - VIDEOSTAR PARTY powered by A1 Hrvatska! 16. prosinca u 18h u Tvornici kulture proglasit ćemo Videostar pobjednika i napraviti najveći YouTube party u regiji! Osiguraj svoju ulaznicu na: bit.ly/videostar_partygodine i druži se s JoomBoos youtuberima i onima koji će to uskoro postati. Ovo ne smiješ propustiti! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Youtuber123

    Go lucee