Prvi 760 pregleda 13. lipnja 2019.

Katy i Taylor su se pomirile. Evo zašto su se uopće svađale

zenski svijet/instagram

Slavne pjevačice su, nakon šest godina svađe, napokon odlučile reći da je dosta takvog odnosa. Kako biste što bolje razumjeli zašto je uopće došlo do razmirica, donosimo vam timeline njihova odnosa.

Pjevačice Taylor Swift i Katy Perry konačno su se pomirile. Nakon godina svađe, odlučile su biti odrasle osobe i prošlost ostaviti iza sebe. Na Instagramu su fanove obavijestile o pomirenju (i sad svi, naravno, žele da naprave zajedničku pjesmu).

Katy je objavila kako joj je Taylor poklonila mini palačinke na čijem tanjuru je pisalo 'peace at last'. Tu ju je dobila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

feels good 🧡 @taylorswift

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

Katy je, pak, Taylor poklonila - vjenac od maslinova lišća - koji simbolizira mir.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nesta terça-feira (08), pouco antes do início da Reputation Tour, Taylor Swift divulgou pelo stories do seu Instagram um presente que recebeu de uma certa “Katy”. Não há 100% de certeza que seria da Katy Perry, mas tudo realmente indica que sim…. Vamos aos fatos. O presente é um ramo de oliveira, um símbolo de paz em alusão à bíblia. De acordo com a Escritura Sagrada, para finalizar o fim do dilúvio um ramo de oliveira é trazido por uma pomba a Noé. Junto com o objeto, a cantora recebeu uma cartinha com o seguinte texto: “Olá velha amiga — Eu tenho feito algumas reflexões sobre erros de comunicação e sentimentos complicados do passado entre nós. Eu realmente quero limpar o ar. […] Eu sinto muito por…” “Isso significa tanto pra mim”, falou Taylor no vídeo. “Obrigada Katy”, escreveu. Uma cadelinha muito parecida com a Nugget, mascote da Perry, aparece no envelope. . . . #semlimitezz #taylorandkaty #katyperry #tayllor

A post shared by @ semlimitezz on

A ovo je cijeli timeline njihova odnosa, od prijateljstva do svađe pa, eto, sad i pomirenja.

Kako je počela svađa?

Prije 10 godina ove dvije pjevačice bile su nerazdvojne. Komentirale su si fotke, družile se i tweetale jedna o drugoj u najlljepšem mogućem smislu. Preslatko.

"Katy Perry zna kako organizirati rođendanski party, išla bih toliko daleko i nazvala ga nevjerojatnim. Najbolji je ikada! Sretan ti rođendan prelijepa curo", napisala joj je Taylor jednom za rođendan.

Njihovo druženje trajalo je od 2009. do 2011. godine, a u tom periodu Swift je imala kratku romansu s pjevačem Johnom Mayerom, o kojem je napisala i pjesmu 'Dear John'. Katy Perry je nakon toga isto hodala s Johnom. Oni su prekinuli već 2012. godine.

Dečko je bio problem? Ili možda plesači?

On je bio samo jedan od razloga zašto je došlo do svađe između njih jer, dvije frendice i jedan dečko? Ne zvuči baš obećavajuće.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The kind of love I want.✨💑 #johnmayerandkatyperry

A post shared by M e g a n C h a n g (@gnahcgem) on

Drama se zahuktala kad je Taylor ponudila trojici Katyinih plesača mjesto u svom timu na svjetskoj turneji. Plesači su odradili jedan dio turneje, no trebali su je napustiti kako bi se pridružili snimanju Katyina albuma 'Prisum'. Nisu dvojili o tome jer su bili povezaniji s Kate, a Taylor ih je odmah izbrisala s Twitera i izbacila iz skupine čim je vidjela da su se vratili Katy.

'Htjela me sabotirati'

U jednom intervjuu 2014. godine Taylor je rekla kako se godinama družila s jednom frendicom, a da sada više nije bila sigurna jesu li uopće ikada bile frendice. Rekla je kako joj je učinila nešto strašno i odlučila ju je proglasiti neprijateljicom. Tada je rekla da to nije bilo ni zbog kakvog dečka, nego zbog posla...

"Htjela mi je sabotirati cijelu turneju angažiravši ljude kako ne bi radili za mene. Inače ne volim konflikte, pa sam je morala izbjegavati", rekla je Taylor.

Dan nakon intervjua Katy je tweetala: "Čuvajte se Regina George u ovčjoj odjeći". Regina George glavni je negativac iz filma 'Opasne djevojke' pa je Katy vjerojatno mislila da je Taylor u ovoj njihovoj priči Regina. Ups.

Tijekom Taylorina nastupa 2015. godine jedan od plesača pojavio se u kostimu morsko psa, a ništa tu ne bi bilo neobično da Katy prije toga nije imala grupu pratećih plesača odjevenih u morske pse... Hmm...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Waiting for the shark #sb53 #swisspatriots #katyperryshark

A post shared by JK (@johann.dj) on

Svi su se ponadali njihovom pomirenju kada je Katy stavila Taylor na popis uzvanika za svoj party prije dodjele Grammyja, no na kraju do njega nije ni došlo.

Taylor je zapravo započela svađu?

Cijelu svađu je započela Taylor? Katy ju je 2017.godine optužila da je ona kriva što su posvađane i da svađu jedino ona može prekinuti. Rekla je kako joj oprašta i da joj je žao zbog svega što joj je možda nažao učinila. Priznala je da se i ranije pokušala pomiriti s Taylor, no ona joj nije dala da joj se približi.

Iste godine Katy je vodila dodjelu MTV nagrada na kojoj je trebala predstaviti Taylor kao jednu od izvođačica, ali je na vrijeme pobjegla. 

Možda je dobro to što je učinila jer joj se ne bi svidio jedan od lookova iz Taylorine pjesme 'Look what you made me do' u kojem izgleda upravo kao Katy...

 | Autor: Taylor Swift/YouTube Taylor Swift/YouTube

No čini se da je svemu lošemu između njih konačno došao kraj. Odlučile su 'zakopati ratne sjekire' i pomiriti se. To su učinile onim poklonima s početka. Nadamo se da će pomirenje potrajati.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    wuuut? baš me zanima ovo!