Prvi 28 pregleda 02. veljače 2015.

Tko je bolji: Miley ili Katy? Pjevačica pokazala kako se twerka s Lennyem Kravitzom

Pridružio joj se i Lenny Kravitz
Reuters/Pixsell
Tko je bolji: Miley ili Katy? Pjevačica pokazala kako se twerka s Lennyem Kravitzom Tko je bolji: Miley ili Katy? Pjevačica pokazala kako se twerka s Lennyem Kravitzom Tko je bolji: Miley ili Katy? Pjevačica pokazala kako se twerka s Lennyem Kravitzom Tko je bolji: Miley ili Katy? Pjevačica pokazala kako se twerka s Lennyem Kravitzom Tko je bolji: Miley ili Katy? Pjevačica pokazala kako se twerka s Lennyem Kravitzom Tko je bolji: Miley ili Katy? Pjevačica pokazala kako se twerka s Lennyem Kravitzom Tko je bolji: Miley ili Katy? Pjevačica pokazala kako se twerka s Lennyem Kravitzom

Zgodna Katy za vrijeme polusatnog nastupa na američkom Super Bowl finalu presvukla se tri puta. Na pozornici joj je društvo pravio i roker Lenny Kravitz te Missy Eliot.

Posebna je čast nastupati na američkom finalu Super Bowla. Ove godine priliku je dobila i pjevačica Katy Perry.

Svoj polusatni nastup Katy je prigodno započela pjesmom "Roar" zbog koje je jašila na velikom mehaničkom tigru, baš kao što se i spominje u njenoj pjesmi.

Nakon što se presvukla iz haljine koja simbolizira vatru pjevačici se na pozornici pridružio Lenny Kravitz sa kojim je Katy zatwerkala

Kao posebna gošća pridružila joj se i reperica Missy Elliot, a fotke njihovog druženja Missy je objavila na svom Twitteru. Njihov nastup gledalo je oko 72 milijuna ljudi.

Tvoja reakcija?