Prvi 3066 pregleda 18. ožujka 2019.

Kćer Michaela Jacksona se pokušala ubiti?

paris jackson / instagram

Odgovorila je na tračeve i svima jasno dala do znanja da su lažljivci

Ove subote, TMZ je pisao kako je Paris Jackson, kćerka pjevača Michaela Jacksona, hospitalizirana nakon pokušaja samoubojstva koje je, navodno, povezano sa stresom prouzrokovanim kontroverznim dokumentarcem Leaving Neverland. No, Paris im je ubrzo odgovorila na tračeve.

Podsjetimo, taj je dokumentarac donio priču o optužbama za seksualno zlostavljanje djece, koje se na teret stavljaju upravo njenom pokojnom ocu Michaelu, piše Cosmopolitan.

'Lažljivci'

 | Autor: twitter / screenshot twitter / screenshot

Paris je sada glasno progovorila protiv glasina koje se o njoj šire te je na Twitteru, ne baš previše ljubazno, napisala: "Jeb**e se, vi je***i lažljivci."

Fanovi su bili prilično zabrinuti za Paris još otkako se proširila vijest o tome da je potražila stručnu pomoć kako bi prebrodila emocionalnu težinu i strah nakon optužbi koje se stavljaju na teret njenom ocu. I na to je brzo odgovorila te objasnila da je dobro, da je zdrava i da priprema novu glazbu.

Pogledaj novi video na JoomBoosu:

Zanima te zašto je Petrino YouTube ime SaamoPetraa? Saznaj u novoj knjizi koja je u prodaji na Žutom kliku, kioscima Tiska i knjižarama! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    omg :O