Prvi 20169 pregleda 18. travnja 2019.

Kći Mile Kitića zaludila Balkan: Ima sve što poželi

elenakitic/Instagram

Elena zaista vodi život iz bajke...

Ako ne znate tko je Elena Kitić, krajnje je vrijeme da saznate. O ovoj 21-godišnjakinji bruji već cijeli Balkan, a s obzirom na to da izgledom neodoljivo sliči sestri iz klana Kardashian-Jenner, prozvali su je i sprskom Kylie Jenner.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elena Kitić (@elenakitic) on

Elena na svom Instagram profilu ima gotovo 200k pratitelja, a njezine objave su, baš poput onih Kyileinih, besprijekorne. Po uzoru na oca Milu Kitića i majke Marte Savić i Elena se odlučila okušati u glazbenim vodama i to joj za sada ide vrlo uspješno, iako je njezin glazbeni izričaj potpuno drukčiji od onog njezinihh roditelja.

Dosad je izbacila već nekoliko 'trap' hitova kao što su 'Geto Princeza', 'Folira', 'Zlato' te najnovijI 'Colombiana', koji je u samo tjedan danas skupio više od 1,3 milijuna pogleda na YouTubeu. Bravo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elena Kitić (@elenakitic) on

Raskošan život

Koliko raskošan život Elena vodi, zahvaljujući svemu što radi i obiteljskoj pozadini, govori i činjenica kako su joj roditelji za 19. rođendan kupili, ni više ni manje, nego stan od 150 kvadrata za 300.000 eura u Novom Beogradu! Prilično dobro za 19. rođendan, ha? Iste, 2017. godine, pohvalila se na društvenim mrežama i svojim novim, crvenim BMW-om koji je samo godinu kasnije zamijenila drugim, ružičastim. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

my car so cute

A post shared by Elena Kitić (@elenakitic) on

Visokobudžetni spotovi

Na svim Eleninim spotovima radi 'vojska' stručnjaka koji brinu da svaki bude na svjetskoj razini, a 2015. je čak jedan snimila u Americi. Obitelj Kitić ne štedi na kvalieti, a da se to itekako isplati pokazue i broj pregleda koji se često penje i iznad 30 milijuna po pjesmi. Wow, baš fascinantno!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

👨🏻‍🎨 @bojanvukadinov

A post shared by Elena Kitić (@elenakitic) on

Sličnost s Kylie

Osim bogatstva i slave, primijetili smo još jednu sličnost s popularnom članicom Kardashian obitelji, a to je frizura. Naime, poput Kyle, i Elena je svojevremeno imala plavu kosu, a to na njezinu preplanulu izgleda baš odlično. Sad fura tamnu kosu, i jednako joj dobro stoji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Icee 📸 @micromaniac

A post shared by Elena Kitić (@elenakitic) on

Čini se kako Eleni zaista ništa ne nedostaje u životu i kako je zaista zalušila titulu balkanske Kylie Jenner. No, ne samo zato što izgleda super i dolaz iz popularne obitelji. Jer, mnogi obožavaju glazbu koju radi i sviđa im se što je krenula u nekom potpuno drugačijem smjeru. A što ti misliš?

POSLUŠAJ NOVU JOOMBOOS PJESMU:

 | Autor:

Tvoja reakcija?