Prvi 409 pregleda 23. travnja 2019.

Kendall Jenner je mislila da ne pripada među sestre?

kendalljenner/Instagram

Danas je super model, a prije se, kaže, nije uklapala

Kendall Jenner članica je popularne obitelji Kardashian-Jenner koja je izgradila carstvo svojim reality showom. No, ovaj supermodel je u jednom intervjuu priznao kako joj nije uvijek bilo lako. Tijekom odrastanja osjećala je kako ne pripada među svoje sestre, piše Cosmopolitan.

Priznala je da joj je bilo jako teško jer su njene sestre Kylie, Kourtney, Kim i Khloe imale obline, a ona ne. Preispitivala se je li dovoljno lijepa i što njenom tijelu nedostaje:

"Bila sam mršavica i gledajući svoje sestre pitala sam se 'Oh trebam li biti ovako seksi kao i one?' Jedan dio života sam mislila sam da se ne uklapam".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

So excited for tonight! Season 16 starts at 9/8c on E!

A post shared by Kris Jenner (@krisjenner) on

No, s godinama je postala zrelija i shvatila da to što je drugačija i nije tako loše. Danas je cijenjeni model i nosi revije poznatih dizajnera, a njeni 'nedostaci' danas su joj postali prednost. 

Boljelo ju je i to što nije imala hrpu prijatelja, kao Kylie

"Znala sa danima plakati u svojoj sobi jer je Kylie imala hrpu prijatelja, a ja ne. Mislila sam da nikada neću imati prijatelje", otkrila je Kendall.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

you’re tiny and cute, ok?

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

No, i to se danas itekako promijenilo. Tako da, nemaš razloga za brigu, Kendall!

Novi JoomBoos Videostar magazin napokon je vani i možete ga naći na svim kioscima! Ovoga puta čitajte još više priča, deset životnih ispovijesti, intervju s Chodom, saznajte sve o Savršenom spoju u kojem glumi i Baka Prase, novoj sezoni Prank'da i uživajte u poklonima, iznenađenjima, križaljkama i 19 precool postera koji dolaze u svakom broju!

 | Autor:

NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU:

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • @gabrielabužonja

    Troje djece😊
  • mala_loodacha

    Omg :O