Prvi 2162 pregleda 20. srpnja 2019.

Kylie se ne želi udati za Travisa Scotta?

KylieJenner/Instagram

Osim što se navodno ne želi udati za svog dečka, Kylie bi se uskoro mogla pomiriti s Jordyn Woods.

Prošlo je pet mjeseci od velikog prekida prijateljstva Kylie Jenner i njezine ex najbolje frendice Jordyn Woods. Cijeli svijet je očekivao dramu, a njihovi putevi jednostavno su se razišli. 

Kylie je pronašla nove bestiće i radi na svojoj kozmetici, a i Jordyn se koncentrirala na svoju karijeru.

Izvor je za strane medije rekao kako Kylie prema Jordyn šalje pozitivne vibre, ali nije siguran je li još prerano da se pomire u potpunosti. To će vrijeme pokazati. No, bitno je da nema nikakvih drama. Sretno im bilo!

Traviš želi brak, a Kylie ne

Kylie i Travis Scott nikada nisu rekli jesu li se vjenčali, a fanovi stalno nagađaju. Odgovorit ćemo vam: nisu se vjenčali. A sada je izvor za Us Weekly rekao kako Travis zapravo želi brak dok Kylie nije toliko odlučna. 

Je li razlog tome to što joj je tek 21 godina pa možda misli kako je za to prerano? Ne znamo, ali sigurni smo da će donijeti najbolju moguću odluku.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    a bome je njima zanimljivo xd