Prvi 1128 pregleda 22. travnja 2019.

Khloe i Kourtney su se žestoko posvađale na Baliju

khloe_food_health/Instagram

Što se događa?

U prvom traileru za ovu sezonu KUWTK-a odmah drama! Obitelj Kardashian otišla je na Bali kako bi odmorila, no izgleda kako će biti svega osim odmora. Prema traileru, Khloe i Kourtney su se žestoko posvađale odmah na početku, piše Cosmopolitan.

Novi trailer počinje prekrasnim snimkama krajolika, a onda Khloé daje komentar o tome kako je spremna opustiti se na ovom putovanju. "Uzbuđena sam što će se sve smiriti", kaže ona, prije nego što stvari krenu upravo suprotnim smjerom.

Naime, nakon toga slijedi kadar zajedničke obiteljske večeri kad se Kourtney odluči izazvati Khloé, iz nama još nepoznatog razloga. "Khloé, puno sam razmišljala, mnogo se žališ", rekla Kourtney za stolom, na što je Khloe ljutito ustala i otišla.

Pogledaj trailer:

Nakon toga Khloe je zaključila: "Samo je želim udariti u ta brbljava usta."Auč! Jedva čekamo saznati o čemu se točno radi!

Što ti misliš, zbog čega su se Khloe i Kourtney posvađale?

Novi JoomBoos Videostar magazin napokon je vani i možete ga naći na svim kioscima! Ovoga puta čitajte još više priča, deset životnih ispovijesti, intervju s Chodom, saznajte sve o Savršenom spoju u kojem glumi i Baka Prase, novoj sezoni Prank'da i uživajte u poklonima, iznenađenjima, križaljkama i 19 precool postera koji dolaze u svakom broju!

 | Autor:

NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Ajoj cure haha