Prvi 2141 pregleda 24. lipnja 2019.

Khloe izvrijeđala Jordyn Woods

khloekardashian/Instagram/canva

Iako je Tristan Thompson drama stara vijest, Kardashianke nas cijelo vrijeme podsjećaju na nju

Da je Tristan Thomspon prevario Khloe s Jordyn Woods svi odavno već dobro znamo. No, izgleda kako sestre Kardashian ne žele da zaboravimo na tu činjenicu pa nas imaju potrebu konstantno na cijelu situaciju podsjećati. 

Dramu ćemo još jednom (kao da nam proteklih 100 puta nije bilo dovoljno) proživjeti kroz novu epizodu reality showa poznate kontroverzne obitelji. 

via GIPHY

U teaseru koji možeš pogledati OVDJE pokazuje koliko se Khloe razbjesnila kada je saznala da ju je Tristan prevario drugi put.

Khloe s nekim u klipu razgovara na mobitel i viče: "Moja obitelj je uništena!" pa poslije za nekoga govori da je ku*a. 

Iako nije jasno kome su uvrede upućene, internet svijet pretpostavlja da je riječ o Jordyn. Ako je to zaista istina, zasigurno će se nakon epizode Jordyn oglasiti, barem putem društvenih mreža.

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • maya.visnjica

    a ovo me ne cudi xd