Prvi 946 pregleda 01. lipnja 2019.

Khloe je o prekidu s Tristanom razmišljala i prije prevare?

khloekardashian/Instagram/canva

Izgleda da je Khloe s Tristanom željela prekinuti i prije drame s Jordyn Woods...

Da je razmišljala o prekidu i ranije, otkrila je Kim kada je razgovarala s njezinom najboljom prijateljicom Malikom Haqq. Kim joj je ispričala da je Khloe otišla kod vidovnjaka na Baliju.

"Posljednji kod kojeg je bila joj je rekao da ima mnogo patnje u srcu jer ju je muškarac jako povrijedio. Ona mu je rekla da se ne može odlučiti što učiniti" rekla je Kim  pa dodala "Mislim da sam uvijek zabrinuta za Khloe. Mislim da ne mogu zaboraviti na sve kroz što su prošli."

via GIPHY

U klipu tada vidimo ono što je iscjelitelj rekao Khloe: "Nekada jednostavno ne vjeruješ osobi s kojom si sada. Osjećaš strah." Što se kasnije i pokazalo istinitim.

Nakon toga vidimo Kardashianke u avionu i tada Khloe kaže da nema odgovor. Ne zna hoće li s Tristanom ostati zauvijek ili će prekinuti s njim.

Što misliš? Je li Khloe i ranije trebala prekinuti s Tristanom?

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

 

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    issseeee