Prvi 2342 pregleda 27. lipnja 2019.

Khloe Kardashian je opet zaljubljena?

khloekardashian/Instagram

Čini se da je konačno zatvrila poglavlje s Tristanom Thompsonom i odlučila krenuti dalje. No, tko je nova ljubav slavne Kardashianke?

Najstarija Kardashianka, Khloe, odlučila je krenuti dalje. Barem se to da zaključiti po njenoj najnovijoj objavi prema kojoj je, izgleda, ponovno zaljubljena. Nakon što je već dva puta prevarena u vezama, čini se da je to nije spriječilo da i dalje vjeruje u ljubav.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rockin That KoKo Kollab 🥰

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Iako je cijela afera s njezinim bivšim, Tristanom, i bivšom frendicom njezine sestre Kylie Jenner, Jordyn Woods, baš dosta potresla cijelu obitelj, Khloe više ne želi čekati i biti pod utjecajem loše prošlosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🎶 but I can’t help falling in love with you 🎶

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Na Instagramu je objavila stihove pjesme 'Can't help falling in love with you' Elvisa Presleyja. Uz fotku je pisalo: "Mudar čovjek je rekao kako samo budale žure... Ali, ne mogu si pomoći da se ne zaljubim u tebe..."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🦋 Revenge Body Season 3 Press Day 🦋

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Tko je nova ljubav? Nitko još ne zna. Ali, vjerujemo da će slavna Kardashianka uskoro otkriti njegovo (ili njezino ime). Ili će ga otkriti netko treći i pustiti u javnost... Javit ćemo vam!

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve