Prvi 566 pregleda 02. lipnja 2019.

Khloe sinoć bila na maturalnoj, a Davidson ima novu ljubav

kardashians/Instagram

Ako ste mislili da Kardashiani neće napraviti ništa zanimljivo ovaj vikend, prevarili ste se. Oni nikad ne miruju i već bi se trebali naučiti na to. A Pete Davidson je svojim posljednjim 'izletom' zaista iznenadio svoje fanove. Evo o čemu se radi...

Khloe sinoć ispunila želju svojeg najvećeg fana

Može se reći kako Khloe definitivno prolazi kroz lošu fazu u životu. Kao da nije dosta to što ju je bivši muž i otac njezinog djeteta, Thristan Thompson prevario više puta, i to javno, u tijeku je i predstavljanje memora bivšeg muža Lamara Odoma u kojima Lamar progovara o njihovoj vezi i svemu lošem što joj je učinio - taman da je podsjeti, ako je slučajno zaboravila. No, čini se da je pronašla način kako skrenuti misli od silnih negativnosti, piše Cosmopolitan.

Sinoć je Khloe odlučila ispuniti želju svojeg najvećeg fana po imenu Narbeh tako što je otišla s njim na maturalnu večer. Vozila se s njim u limuzini i fotografirala se na plesnom podiju. Prema Narbehu, on i Khloe upoznali su se na društvenim mrežama gdje ga Khloe prati godinama, odnosno njegov Kardashians fan page. Navodno se često i čuju preko Instagrama pa mu nije bilo teško doći do nje. 

Narbeh je, naravno, na svom profilu objavio tonu fotografija od sinoć, i ako bolje pogledate, na jednoj slici je vidljivo kako Khloe ima mikrofon na sebi što bi moglo značiti da je sve ovo zabilježila i za novu epizodu KUWTK-a.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Just wanted to thank you for all the love, support & messages. Narbeh x Khloé 👯‍♀️ #Prom2K19

A post shared by Narbeh (@narbehkardash) on

U svakom slučaju, jako lijepa gesta i možemo si samo zamisliti koliko je Narbeh bio sretan.

U međuvremenu Kim ismijava Kylie 

U veljači je Kylie priznala kako je koristila umetke za kosu i raznu šminku kako bi što bolje izgledala, a na taj popis dodala je i filere u usnama. Sve to pridonijelo je da izgleda drastično drukčije u odnosu na nekad. No, jedno moramo priznati... Kylie se nikad nije ustručavala priznati istinu o svim svojim dodacima, piše Cosmopolitan.

I dok je to njezino lice i tijelo , ona može raditi što hoće, ali to ne znači da neće biti zadirkivana od strane svojih dragih sestara, jer, za što sestre služe, ako ne za to?

 | Autor:

Da se zna, sve je to u dobroj zabavi, a čini se da Kardashiani uopće nemaju problema s plastičnim operacijama. Zapravo, Khloé je jednom izjavila: "Mislim da bi na plastičnu kirurgiju trebalo gledati gotovo kao na šminku, jer svi mi ionako svaki dan stavljamo je***u masku.

Eh, ta sestrinska ljubav...

A koja je nova ljubav Petea Davidsona?

I dok smo obično navikli Petea gledati kao komičara ili kao dečka Ariane Grande ili Kate Beckinsale, izgleda kako je Pete sada pronašao novu ljubav u svom životu: manekenstvo, točnije - postao je muški model.

Čini se kako njegovim talentima nema kraja i da se dobro snašao u novoj ulozi. To je taj hod i ti pasivno - agresivni pogledi koje mora usvojiti svaki dobar model.  Kako se vama čini? Treba li Pete preusmjeriti svoju karijeru?

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

 

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    svašta XD