Prvi 5240 pregleda 06. veljače 2020.

Kim pokazala Northinu sobu: Cijela je obojana u ružičasto

kimkardashian/kanyewest/Instagram, Twitter

Iako javnost misli da je djeci slavnih sve dopušteno, Kim je otkrila da baš to i nije istina. Naime, par je svojoj djeci iz spavaćih soba izbacio televizore.

Kim i Kanye su nedavno otvorili vrata svog doma i tako postali glavne su zvijezde novog izdanja uglednog magazina Architectural Digest. U svom futurističkom domu, koji se procjenjuje se na 60 milijuna dolara, žive sa četvero djece. Magazin je njihov dom okarakterizirao kao 'mjesto za život koje pomiče sve granice', a Kim kao ‘minimalistički samostan’.

Par voli svojoj djeci ispunjavati snove. U novom izdanju časopisa pokazali su i sobu njihove najstarije kćeri North. Dječja soba odiše ružičastom bojom. Osim pink zidova, iste boje su i ukrasi oko kreveta, okviri ogledala, noćni ormarići pa čak i lampa. Za dizajn sobe se pobrinuo belgijski dizajner Vincent VanDuysen. 

Kardashianka je ukratko opisala odnos supruga i njihove djece, te otkrila da im nije baš sve dopušteno:

"Iz njihovih smo soba izbacili televizore, kao i šminku iz sobe najstarije kćeri. Kanye je strog otac i tjera da se u kući svi držimo njegovih pravila", rekla je.

Pretplatite se na JoomBoos YouTube kanal! Upali zvonce i označi 'sve'!

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

ŠERAONA

Influenceri si čitali hejt komentare: 'Riječi jako bole'

1 komentar/a

JamieParker

PRIDRUŽITE NAM SE U današnje vrijeme zaraditi novac je vrlo lako i jednostavno. 2024. je godina zarađivanja putem interneta. Ovdje sam da vam kažem da je tako lako zaraditi više od 15 tisuća dolara svaki mjesec radeći na mreži. Pridružio sam se ovom poslu prije 3 mjeseca i prvog dana rada bez ikakvog iskustva s online poslovima zaradio sam 524 dolara. Ovo je jednostavno nevjerojatno. Pridružite se ovome sada do Slijedite upute ovdje.............www.new.cash67.com