Prvi 194 pregleda 08. lipnja 2020.

Kim i Kanye su tijekom karantene živjeli odvojeno?

Kim Kardashian/Instagram

Svaki par s vremena na vrijeme mora proći određenu krizu u vezi, a čini se kako ni slavni parovi, koji naizgled imaju sve, nisu imuni na takvo što.

Kako piše Cosmopolitan, Kim Kardashian i Kanye West prolaze poprilično turbulentno razdoblje posljednjih mjeseci.

Bliski izvori tvrde kako su čak živjeli na različitim stranama zajedničke kuće (da, kada živite u kući veličine dvorca, i to je izvedivo) dok je trajala karantena u čitavom svijetu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💛

Objavu dijeli Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Ipak, razlog tome nisu bile samo povremene svađe i netrpeljivosti između Kim i Kanyea, već jednostavno razilaženje u dnevnom ritmu i rasporedu.

Dok je Kim nastavila raditi na svojoj influencerskoj karijeri od kuće, svakodnevno ustajući rano (naravno, osim karijere razlog je i briga za njihove dvije kćeri), glazbena karijera njezinog supruga je, kao i kod ostalih glazbenih zvijezda, stagnirala. S otkazanim gažama, Kanyeu se potpuno poremetio bioritam i to je jedan od razloga zašto se nikako nije mogao uskladiti s Kim i zašto su se odlučili barem na neko vrijeme izolirati jedno od drugog unutar vlastitog doma.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

6 years down; forever to go Until the end

Objavu dijeli Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Ipak, izvor otkriva kako njihov brak nije u ozbiljnoj krizi i kako unatoč odvojenosti koju prolaze, razvod ne dolazi u obzir.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Flashback to last years Japan trip when Kanye would wear full face masks 🔮

Objavu dijeli Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Nadamo se da će se uskoro ponovno 'pronaći' i da će naći zajednički jezik, jer stvarno ne možemo podnijeti još jedan big celebrity breakup... No, do toga ne bi trebalo doći, tako da je i dalje sve okej i pod kontrolom.

 

Prijavi se na show 'Vrijeme da zablistaš' i postani nova glazbena zvijezda!

 | Autor:

Tvoja reakcija?