Prvi 373 pregleda 05. siječnja 2022.

Kim i Pete započeli godinu putovanjem na Bahame

MARIOANZUONI/Pixsell,

Ovaj slavni par je blagdane proveo odvojeno, Pete u New Yorku, a Kim u Los Angelesu. No, sad su uzeli predah i zaputili se na romantično putovanje kako bi im godina što ljepše započela

Pete Davidson i Kim Kardashian otputovali su na svoj prvi zajednički odmor - finalna destinacija - Bahami. Zvijezda emisije 'Saturday Night Live' i reality ikona započeli su vezu u studenom 2021. i ostavili mnoge bez teksta. Sad rade na tome da se što bolje upoznaju i svoju vezu žele učiniti što je moguće ljepšom. Čini se da su Bahami sada bili savršena prilika za bijeg od stvarnosti, piše Buzzfeed.

Par uživa na Bahamima, a zajednički trenuci su vidljivi na ekskluzivnim fotografijama koje je objavio Daily Mail. Za njih je ovo veliki odmor jer su i Božić i Novu godinu proveli odvojeno pa sad uživaju u društvu jedno drugoga. Kim je blagdane provela s obitelji u Los Angelesu, a Pete je vodio NBC specijal s pjevačicom Miley Cyrus - 'Miley's 'New Year's Eve Party' u New Yorku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus)

Čini se da ovaj novopečeni par živi pravu romansu. Kim je prije Petea bila u braku s reperom Kanye Westom, a Pete je bio u vezi s Phoebe Dynevor, glumicom iz 'Bridgertona'. Sad su krenuli dalje i uživaju u zajedničkom vremenu i traže neku novu sreću za sebe! Neka im samo bude lijepo!

 

Nikad bogatiji limited edition JoomBoos Posterbook je na svim kioscima Tiska!

 | Autor:

Tvoja reakcija?