Prvi 593 pregleda 10. travnja 2019.

Kim je u mlađim danima krala sa sestrom Khloe?

khloekardashianlovely/Instagram

Još uvijek čuvaju jedan svoj 'suvenir'

Dakle, unatoč tome što si i Kim i Khloe danas mogu priuštiti što god žele, a koliko znamo, Kardashianima nikad nije baš nedostajalo novaca, Kim je priznala kako je u tinejdžerskim danima zajedno sa sestrom Khloe ukrala par sunčanih naočala marke Dior, piše Cosmopolitan.

via GIPHY

Kim se za Bustle, povodom promocije svoje nove linije sunčanih naočala, prisjetila nestašnih dana... Bilo je to za vrijeme obiteljskog odmora na Havajima. “Bili smo na Havajima i tamo je bila trgovina Christian Dior i nikoga nije bilo, čak ni prodavača. Kao u divljini... Samo prazna trgovina. Khloé je doista željela sunčane naočale Dior, pa ih je uzela, a zatim smo izašle", ispričala je, jedva suzdržavajući smijeh.

Kim je zatim opisala koliko su super naočale bile i zašto su ih ona i Khloé morale imati bez obzira na sve. "Još dan danas ih čuvamo i baš su otkačene. Tako slatke", nastavila je Kim.

via GIPHY

"Bilo je tako smiješno. Pomislile smo si: 'Ovo je divlje.' Mislim da je zaposlenik bio u kupaonici u to vrijeme ili negdje u skladištu, ali nama je to bilo zaista smiješno."

Hm... Nismo baš sigurni koliko je krađa smiješna, ali okej! 

Što ti misliš o ovom, je li smiješno ili ipak ne?

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU:

U četvrtak izlazi prva epizoda 'Savršenog spoja', pratite je na JoomBoos YouTube kanalu od 12 sati!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    štaaaa