Prvi 400 pregleda 08. prosinca 2021.

Kim K. na dodjeli nagrada spomenula bivšeg supruga

DANNY MOLOSHOK/REUTERS/PIXSELL

Sinoć su u Los Angelesu dodijeljene People's Choice nagrade, a titulu modne ikone odnijela je Kim Kardashian, koja je u svom govoru spomenula i bivšeg supruga, Kanyea Westa

Sinoć su u Los Angelesu dodijeljene 47. po redu People's Choice nagrade i, bez obzira na mnoge celebrityje koji su se našli na dodjeli, svu pažnju je ukrala Kim Kardashian. Naime, Kim je bila dodijeljena nagrada modne ikone, ali nije to ono što je začudilo sve prisutne, nego to što je tijekom svog govora spomenula i bivšeg supruga, Kanyea Westa, i zahvalila mu se na istančanom smislu za modu koji joj je usadio, piše Elite Daily

Tijekom svog govora osvrnula se i na to kako je svoju karijeru započela tako što je organizirala ormar Paris Hilton i bila njezina stilistica. "Činjenica da sam osvojila nagradu za modnu ikonu me tjera da se malo uštipnem jer se sve ovo čini nestvarno. Sada svaki dan uz sebe imam dizajnere koji žele raditi sa mnom. Prije ih nije bilo. Nitko nije želio sa mnom raditi", rekla je Kim.

"Veliko hvala Zacu Posenu koji me odijevao i odveo na moju prvu dodjelu CFDA nagrada. Hvala i odličnim dizajnerima Ricardu Tisciju i Olivieru Rousteingu koji su vjerovali u mene i hvala Kanyeu koji me zapravo i uveo u svijet mode", dodala je. 

Mnogi su ostali prilično začuđeni time što je Kim spomenula Kanyea, s obzirom na to da su se nedavno razveli te da je Kim sada u vezi s komičarem Peteom Davidsonom. Također, Kanye javno i prilično često govori o tome kako želi da se on i Kim pomire, što obitelji Kardashian pomalo narušava ugled.

 

NOVI JOOMBOOS VIDEOSTAR MAGAZIN POTRAŽITE NA KIOSCIMA!

 | Autor:

Tvoja reakcija?