Prvi 501 pregleda 08. srpnja 2021.

Kim Kardashian gasi svoj KKW brend i najavljuje nešto novo

MARIO ANZUONI/REUTERS/PIXSELL

Poznata članica obitelji Kardashian gasi svoju internetsku trgovinu koju je pokrenula prije četiri godine, ali ne trebate biti zabrinuti jer najavljuje nešto sasvim novo.

Reality zvijezda Kim Kardashian najavila je kako će od prvog kolovoza ugasiti svoju internetsku trgovinu kkwbeauty.com i ubrzo se vratiti s novim brendom s potpuno drugačijim, modernijim, inovativnijim i održivim formulama i izgledom.

Osvrnula se na to kako je njen brend započeo s jednim setom za konturiranje, a proširio se na make-up za oči, usne i tijelo i mnogo nevjerojatnih kolekcija tijekom zadnje četiri godine. 

"Uzbuđena sam što ću moći nastaviti razvijati i proširivati asortiman svojih proizvoda i što ćete ih vi napokon moći iskusiti na način na koji sam oduvijek zamišljala. Također, moj tim naporno radi kako bi poboljšali vaše korisničko iskustvo te da bi ste mogli kupiti sve moje proizvode sa samo jedne stranice. Hvala vam od srca što ste bili sa mnom na ovom nevjerojatnom putu i obećajem vam da neću predugo biti odsutna", poručila je Kim svojim pratiteljima i vjernim kupcima. 

 

POGLEDAJTE TEASER ZA DRUGU SEZONU 'TEINIH DNEVNIKA':

Tvoja reakcija?