Prvi 507 pregleda 23. srpnja 2018.

Kim i Kylie bi mogle postati poslovne partnerice?

Nije neka novost kako je Kim otvorena za suradnju s bilo kojom od sestara, a čini se kako bi se ta poslovna suradnja mogla ostvariti upravo s Kylie.

Naime, Kim je do sada izbacila čak devet linija parfema - Crystal Gardenia, Kimoji Hearts, KKW tijelo, Kimoji Peach, Kimoji Cherry i Kimoji Vibes. Svaki od ovih parfema poprilično je uspješno prošao na tržištu.

S druge strane, Kylie se bazirala na izbacivanju proizvoda za šminkanje poput sjajila za usne i sjenila koji su također stekli popriličnu popularnost tako da poslovna suradnja između sestara i nije tako iznenađujuća.

Jedini je problem što je Kim privrženija voćnim mirisima poput breskve što Kylie ne odgovara u potpunosti. Ipak, po pitanju parfema i kozmetike bi se mogle složiti.

 

throwback ✨ who wants KKW X KYLIE round 2?

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

SLIKAJ SE S TETOVAŽAMA IZ VIDEOSTAR MAGAZINA I OSVOJI JOOMBOOS ŠALICU! Odaberi tetovažu po svojem ukusu, fotkaj se i sliku objavi na Instagram s hashtagom #videostarmagazin. SRETNO!

 | Autor: Stigao nam je novi broj JoomBoos VideoStar magazina. Ljetno izdanje magazina donosi ti mnoštvo zanimljivih tema i intervjua s našim YouTuberima. 

Donosimo ti ekskluzivan intervju sa Stokom i LayZ-em povodom snimanja navijačkog hita 'Moja Croatia'.

A tu su i naše ljepotice - Two Crazy Beauties koje ti tajne pravog i iskrenog prijateljstva. Dennis Domian, TheSikrt i Bruno Lukić govore o onim svakodnevnim brigama i temama koje muče svakog od nas, a neki YouTuberi otkrivaju najcringe situacije u kojima su se pronašli. 

U seks vodiču za tinejdžere pročitaj sve što trebaš znati o prvom seksu, a u rubrici 'Zavoli svoje tijelo' doznaj kako s dozom samopouzdanja uskočiti u kupaći kostim i pobjeći na plažu. S obzirom da je razdoblje koncerata i festivala, obratili smo pažnju i na droge koje ti mogu uništiti život u nekoliko sekundi. 

Tu su i dva modna izloga s top odjevnim predmetima koje moraš imati ovo ljeto, zastrašujuća horor priča i 'game time' za sve one koji obožavaju videoigre. 

I ovaj broj JoomBoos magazina dolazi u dvije različite naslovnice, te super poklonom - originalnim tetovažama kakve imaju naši YouTuberi. Izaberi između tetovaže strijele i palme i budi cool ovo ljeto. 

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • mala_loodacha

    ma one više ne znaju ni same kaj bi sa sobom