Prvi 1447 pregleda 19. studenoga 2021.

Kim Kardashian i Pete Davidson i službeno su skupa?

instagram/pixsell

Nakon što su, prije nekoliko tjedana, potaknuli glasine o dejtanju, Kim Kardashian i Pete Davidson sada su i službeno potvrdili vezu

Reality zvijezda Kim Kardashian i komičar Pete Davidson svoje su prijateljstvo podigli na viši nivo i sada su službeno u vezi, piše E!Online. "Jako su sretni i žele vidjeti u kojem smjeru će se kretati njihova veza", za E! je rekao izvor blizak Kim. 

"Pete joj je rekao da ne želi viđati nikog drugog osim nje, a i Kim se tako osjeća", rekao je izvor. "Svima govori da nisu previše ozbiljni, ali da ne viđa nikog drugog osim njega... Ne želi napraviti neku veliku stvar od svega, ali jako joj se sviđa. Pete ju stalno nasmijava i potpuno je zanesena njime", dodao je izvor.

Iako Kim i Pete možda ne žele raditi 'veliku stvar' od ovoga, prilično je očito da je situacija malo ozbiljnija s obzirom na to da su prije nekoliko dana bili zajedno u domu Kimine mame Kris i da ga je Kim upoznala s nekim članovima svoje obitelji.

Iako ovaj par trenutno živi na totalno suprotnim stranama SAD-a, izvor kaže kako "za sada uspijevaju održati vezu na daljinu i planiraju se nastaviti viđati i u budućnosti"

Podsjećamo, Kim i Pete su glasine o dejtanju potaknuli prije nekoliko tjedana kada su 'uhvaćeni' kako se drže za ruke na rollercoasteru i kada su, nekoliko dana nakon toga, izašli na nekoliko zajedničkih večera.

Kako vam se Kim i Pete čine kao par? 

 

NOVI JOOMBOOS VIDEOSTAR MAGAZIN POTRAŽITE NA KIOSCIMA!

 | Autor:

 

Tvoja reakcija?