Prvi 34 pregleda 30. ožujka 2016.

Kim Kardashian opet ruši internet: Novi goli selfie s Emily Ratajkowski

Kim Kardashian
Olivia Rodrigo Instagram

'Obje smo bile kao... Nemamo što odjenuti' piše ispod novog golog selfieja na njenom profilu na Instagramu, koji je izazvao pravi rat na društvenim mrežama

Još jednom, Kim Kardashian nema što odjenuti. Ali ovoga puta nema ni Emily Ratajkowski, navodi portal Refinery29.

Nakon što je poznata sestra prošli mjesec 'srušila internet' golim selfiejem koji je izazvao čitavu svađu na Twitteru, ovaj put se skinula s poznatom manekenkom kako bi poslala poruku o slobodi ženskog tijela. 

Fotografiju je ponovno slikala sama, pred ogledalom u WC-u, ali ovoga puta ne u svojoj kući, i ne potpuno gola, već u toplesu, pokazujući srednji prst.

Do nje stoji Ratajkowski u istoj pozi s dva podignuta srednja prsta. 

'Ono kad obje nemamo što odjenuti' napisala je Kim jasno dajući do znanja što misli o komentarima koji je kritiziraju zbog prošle slike. 

 

 

When we're like...we both have nothing to wear LOL @emrata

Fotografiju objavljuje Kim Kardashian West (@kimkardashian)

 

Emily je bila nešto rječitija i napisala: 'Više smo od naših tijela, ali to ne znači da ih se trebamo sramiti kao ni svoje seksualnosti' s hashtagom #oslobođena, kako bi svima dala do znanja kako se osjeća.

 

 

Poznata manekenka već joj je dala pdršku nakon prvog selfieja kazavši:' Točno je da je seksualizacija ženskog tijela ponižavajuća, ali to ne znači da žena ne može biti seksi kada to želi' i 'Njeno tijelo, njena karijera. Seksističko sr**e' , komentirajući reakciju voditelja Piersa Morgana. On se pak opet oglasio na Twitteru ironično komentirajući novu sliku kako se radi o damama sa stilom i proglasio feminizam mrtvim.

 

Piers Morgan | Autor: Twitter/screenshot Twitter/screenshot

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?