Prvi 2716 pregleda 30. kolovoza 2019.

Kim Kardashian u panici: Kuća joj je puna tarantula

kimkardashian/Instagram

Podijelila je videa na kojima pauci 'trčkaraju' njenom garažom. Snimka je zgrozila njene fanove, a još više nju.

Kim Kardashian je svojim fanovima podijelila šokantne snimke, one pune tarantula. Pronašla je tri koje joj 'opsjedaju' garažu i užasnula se. Kim je objasnila kako ih je pronašla u garaži kada je išla po praznu kutiju, a u njoj je imala što vidjeti, divovsku tarantulu kako se udomaćila, piše Cosmopolitan.

 | Autor: kimkardashian/Instagram kimkardashian/Instagram

Sezona je parenja tarantula?

Najpoznatija Kardashianka je zaključila kako je vjerojatno sezona parenja ovih divovskih pauka kad ih ima toliko, užas! Pitanje je, kako je uopće uspjela zaspati jer je mislila da će to biti nemoguće:

"Neću moći zaspati ovu noć znajući da mi je ovo u garaži", rekla je zabrinuto.

 | Autor: kimkardashian/Instagram kimkardashian/Instagram Čini se da je Kim imala pravo u vezi parenja jer su znanstvenici potvrdili njenu teoriju. Vrijeme je parenja tarantula, a ima ih puno u Calabasu gdje Kim živi. To samo znači da će ih viđati češće jer mužjaci tarantula izlaze iz svojih 'skloništa' kako bi pronašli ženke.

 | Autor: kimkardashian/Instagram kimkardashian/Instagram Mi ne znamo kako bi reagirali da ih vidimo, vjerojatno bi vrištali. Znamo da joj nije lako, ali brzo će proći dva mjeseca, a njima i pauci. Sretno Kim!

 

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Ajme užas