Prvi 7762 pregleda 03. srpnja 2018.

Kim Kardashian uhvatila Kanyea kako gleda Rihannu!

Pinterest

BTW tko još ne gleda ovako Rihannu kad je prezgodna..

Kim Kardashian je opet ugasila internet po tisućiti put u životu, nakon što joj je snimila video kako njezin muž Kanye West zuri u Rihannu! Ovaj zapis je momentalno postao viralan!

 

Obožavatelji Kardashiansa će znati kako se ne skida s popularne aplikacije Snapchat, gdje bilježi svakodnevne aktivnosti pa ih i ovo ne čudi. Naime, ona je zabilježila trenutak u kojem njezin dragi gleda kolegicu na pozornici o osmijehom od uha do uha. 

 | Autor: Pinterest Pinterest

Jedan fan je tvitao: "Želim da mene netko gleda na način na koji Kanye gleda Rihannu", a drugi: "Dakle, samo Rihanna i Kanye mogu učiniti da se Kanye nasmije".

Interesantno kako je ovaj klip postao popularan nakon što je Kim izjavila u intervjuu da više ne slika selfie: "Više se ne bacim time, više mi se ne sviđa taj način fotkanje. Previše vremena mi je to oduzimalo.. 

"Voljela bih živjeti u realnom vremenu malo više no inače.. Ne smetaju mi slikanja, ali više ne provodim toliko vremena na svom mobitelu."

Čini nam se da joj jako dobro ide...   | Autor: screenshot screenshot

 

 

 

Tvoja reakcija?

3 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Avatar dbeber

    dbeber

    rihanna > kim
  • BubaMara

    Daj šta on gleda Kim je sto put bolja
shopping

10 najtoplijih džempera za ledene dane

2 komentar/a

companyman123

Želim podijeliti sa svijetom kako sam dobio muža za samo 24 sata, uz pomoć velike čarolije zvane dr. Akin, vidio sam njegov kontakt online, vrlo je moćan i pošten, moj suprug me ostao 7 godina otišao biti s drugom samo zato što nisam mogao imati dijete za njega, a Dr. Akin ga je vratio natrag za mene, možete ga kontaktirati za pomoć e-pošte: akinsolutiontemple@gmail.com. Za WhatsApp Chat i pozive: +27656406432

mala_loodacha

baš su dobri