Prvi 394 pregleda 08. veljače 2020.

Kim misli da je njezin sin reinkarnacija njezina oca?

kimkardashian/Instagram

Njenu sumnju potvrdili su mediji i vidovnjaci...

Nekoliko stručnjaka za paranormalno je reklo da osjeća jaku vezu između pokojnog oca Kim Kardashian, Roberta Kardashiana i i Kimina sina Psalma, a sama Kim je duboko uvjerena da je njezin sin reinkarnacija njezina pokojna oca, piše Cosmopolitan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Baby Love

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

"Moj sin Psalm je najsretnija beba na svijetu. Kada smo boravili na Baliju, a surogat majka je bila trudna i nosila Psalma, što tada nitko nije znao, prišla mi je slijepa žena medij koja me uhvatila za ruku i rekla da ću uskoro imati još jednog sina koji će biti reinkarnacija mog oca Roberta", ispričala je Kim.

Povezanost Psalma s njegovim pokojnim djedom opisala je bebina dadilja.

Ovo je bizarno...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Flashback

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

"Morala sam hitno otići iz grada i trebala mi je dadilja koja će mi pomoći oko bebe. Rekla mi je da mora ići na neku proslavu i da ga ne može pričuvati, pa sam ju pitala može li ga povesti sa sobom, ako joj to ne smeta. Pristala je i povela ga sa sobom. Na zabavi joj je prišla žena i pitala je li to njezina beba, na što je ona odgovorila da nije pa je žena zamolila da prenese majci djeteta da je njezin sin reinkarnacija jednog od članova njezine obitelji", ispričala je Kim. Brrrr...

Kim tvrdi kako su svi članovi obitelji osjetili tu povezanost. Priče medija su se poklopile sa svime što su Kardashiani već vidjeli svojim očima, poput činjenice da je Psalm ljevoruk, kao i njezin tata. Rekla je i da nije vjerovala u reinkarnaciju sve dok nije obratila pažnju na sve sličnosti između sina i pokojnog oca, piše Cosmopolitan

Okej, ovo je bizarno... Vjerujete li u ovu priču? Ili baš i ne?

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • joom

    Ovo stvorenje treba mrčiti...:)