Prvi 2045 pregleda 06. travnja 2019.

Kim objasnila North zašto je poznata i to izgleda baš cringe

kimkardashian/Instagram

Snimka na kojoj Kim objašnjava North zašto su poznati postala je viralna

Istina je da obitelj Kardashian svoju slavu 'vuče' još iz davnih dana, dok Kim još nije bila ni rođena. Naime, Kris Jenner bila je poznata zbog braka s poznatim odvjetnikom Robertom koji je branio mnoge slavne osobe na sudu, a kasnije je Kim postala osobna asistentica Paris Hilton i da... Ne zaboravimo njezin seks filmić koji je procurio u javnost, a nakon koje je slava obitelji Kardashian dosegla jednu sasvim novu razinu...

Da ne duljimo previše, svi članovi su se super proslavili i svaki dan ih prati brdo novinara i fotografa, a mala North je prilikom jedne vožnje (dok su svi trčali za njima) poželjela znati zašto je to tako. I sad slijedi cringe trenutak - Kimin odgovor na njezino pitanje, piše Her.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

(Part 1): Kim explaining to North why she is famous 😂

A post shared by Kardashian Clips (@kardashianclips) on

Na snimci iz KUWTK (koja je kasnije prikazana na Jimmy Kimmel showu) Kim kaže North: "Da budem precizna - zovem se Kim Kardashian. A tata je Kanye West. Tata je pjevač, izvođač, umjetnik. Mama ima toliko talenata da ih ne može ni nabrojati sve". To je bilo njezino objašnjenje njihove popularnosti, da... Jao...

Objasnila je Jimmyju Kimmelu da se "očito malo šalila" i dodala da će "kako djeca budu odrastala, nastaviti razgovarati i objašnjavati im". Uglavnom, samo pogledajte videozapis i procijenite koliko je ovo nelagodno gledati. Kako se vama čini?

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU:

Sljedeći četvrtak izlazi prva epizoda 'Savršenog spoja', pratite je na JoomBoos YouTube kanalu od 12 sati!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    aaaaa ahhaahah lol