Prvi 1438 pregleda 24. studenoga 2019.

Kim otkrila: Zbog ovih memeova sam plakala

kimkardashian/Instagram

Met Galu iz 2013. godine Kim neće nikada zaboraviti. Tada je postala meta ljudi koji su njenu haljinu uspoređivali s namještajem i posuđem. Sve je to ostavila iza sebe i danas je sigurna u svoj stil.

Prije šest godina Miley Cyrus je twerkala s Robinom Thickeom, Harlem Shake je bio hit, raspala se grupa Jonas Brothers. No, 2013. godinu pamtimo po još jednom događaju - Met Gali na kojoj se Kim Kardashian pojavila u upečatljivoj haljini i postala inspiracija za memeove, javlja Cosmopolitan.

Postala predmet izrugivanja

Nezaboravnu haljinu cvjetnog uzorka dizajnirala je modna kuća Givenchy. Kim ju je ponosno nosila, ali se nije nadala tolikim negativnim reakcijama. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

When Kim was first pregnant with North west #throwbackthursday #kimkardashian #metgala2013

A post shared by Kim K Fan Page (@kimkardashianfanpage3) on

U nedavnom intervjuu za Vouge otkrila je da je zbog ruganja njenoj haljini plakala u automobilu od eventa do kuće:

"Dok smo se vozili kući, Kanye mi je rekao da izgledam prelijepo i da je sretan zbog mene. Počela sam plakati jer nisam vjerovala u to. Nastali su brojni memeovi u kojima mi je haljina uspoređivana s kaučom. Mislim da je Robin Williams o njoj čak tweetao rekavši da izgledam kao gospođa Doubtfire. Bila je to velika stvar pa sam stvarno plakala."

Bila je samo pratnja

Bila je to prva Met Gala na koju je Kim išla. Bila je jako nesigurna jer je bila uvjerena da je nitko tamo ne želi vidjeti:

"Ja sam bila samo njegova pratnja, što mi je bilo okej, jer prije toga nisam ni razmišljala o odlasku na Met Galu." 

No, priznala je, danas za ničim ne žali. Haljinu su joj pohvalile sestre Mary Kate i Ashley Olsen koje su modne ikone. Zbog toga je više nije ni briga što drugi misle o njezinom stilu. Bravo Kim!

 

Nabavi svoju ulaznicu za veliko finale Rap Campa u Opera Clubu!

 | Autor:

Tvoja reakcija?