Prvi 1292 pregleda 11. srpnja 2019.

Kim priznala koliko je bolna bila ona haljina s Met Gale

kimkardashian/Instagram

Izgleda da se najpoznatija Kardashianka religiozno drži one: "Za ljepotu treba trpjeti."

Ako imaš pristup internetu, a imaš jer ovo čitaš, nikako ti nije mogla promaknuti haljina koju je Kim Kardashian nosila na Met Gali ove godine. Od strane mnogih modnih kritičara proglašena je najbolje odjevenom ondje, a nikako nije mogla izbjeći ni pretpostavke da je zbog ove haljine izvadila rebra. Oh...

Veću bol nikad nije osjetila

Iako ona tvrdi da ne zna je li takvo što uopće moguće, ono što je potvrdila jest da veću bol od nošenja ove 'Wet look' kreacije u životu nije osjetila.

"Morat ću vam pokazati fotke udubljenja na leđima i trbuhu nakon što sam je skinula", rekla je u jednom inervjuu.

Ostavila ju je bez daha

Već smo upoznati s činjenicom da u stezniku uopće nije mogla sjesti, ali ono što je fascinantno jest da je išla i na vježbe disanja kako bi mogla nositi ovu haljinu. Možeš li to zamisliti? Da ideš na vježbe disanja i onda uopće ne možeš sjediti? Ni mi.

Sve u svemu, Kim je crveni tepih izdominirala, a eto, izgleda da je i nju, kao i sve ostale, ova haljina ostavila bez daha. Samo je nju ostavila skoro doslovno...

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    ajooj