Prvi 923 pregleda 03. veljače 2018.

Kim šalje poklone za Valentinovo svojim hejterima?! Koja carica!

instagram.com/kimkardashian

Oprez: Nitko nije siguran! Kim se obračunava sa hejterima

Svatko ima svoj način na koji se nosi sa hejterima. Kim Kardashian je u svom stilu odlučila proslaviti Valentinovo i spustiti svoje hejtere na zemlju. Kim je odlučila za Valentinovo poslati poklone svim bitnim ljudima u svom životu: Kris, Khloe, Kylie, Kendall, Kourtney, ali i svojim hejterima! Molim?!

via GIPHY

Kao kraljica kakva i je, Kim je napravila popis svojih hejtera, a lista nije baš kratka. Bila je dovoljno lukava da ne stavi sve svoje hejtere na ljepljive papiriće u jednoj boji nego ih je pomiješala sa sebi dragim osobama. Ali mi svi znamo s kim si naša omiljena Kardashianka nije dobra - tu su Lindsay Lohan, Taylor Swift, Chloe Mortez, Wendy Williams i Piers Morgan. Još uvijek se divimo njezinoj originalnosti!

 | Autor: kimkardashian@instagram kimkardashian@instagram

Šapuće se da će Kim svojim hejterima poslati parfeme iz svoje nove linije parfema Kimoji Hearts! Ovo je savršen i savage poklon jer su parfemčići pakirani u bočice u obliku srca. Možeš li zamisliti zapanjene izraze lica njenih hejtera? 

Jesi li već kupio novi broj omiljenog JoomBoos Videostar magazina? Brzo jer je upravo na kioscima! 

 | Autor: Marko Prpić/Pixsell Marko Prpić/Pixsell

MEGA POKLON:  Uz novi JoomBoos magazin dobivaš  na dar i prvi youtuberski kalendar! Fotkaj se s prvim youtuberskim kalendarom i objavi fotku na Instagramu uz #videostarmagazin. Najkreativniji će osvojiti JoomBoos jastuk ili majicu ISTI SAN!

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)

Tvoja reakcija?

4 Komentar/a

Pročitaj sve
  • leoni98

    hahahahah baš je CARICAA!
  • jovana11

    AHAHQHQHHHQ KOJA KRALJICA I😍😆👑👑🙊