Prvi 640 pregleda 19. studenoga 2018.

Djeca poznatog glumca uhvatila TheSikrta!

Davor Puklavec/Pixsell, Canva

Ni Tarikova djeca Arman i Dino nisu propustili fotkati se s TheSikrtom na Interliberu

Još jedan najveći sajam knjiga je iza nas. Interliber je i ove godine imao vrtoglavi broj posjetitelja, a među njima se našao i naš poznati glumac i tv voditelj Tarik Filipović u društvu svojih sinova Armana i Dina koje odgaja sa svojom suprugom Lejlom.

 | Autor: screenshot instagram screenshot instagram

Kao i mnogi drugi, ni oni nisu propustili priliku slikati se s poznatim Joomboosovim yotuberom The Sikrtom. Izgleda kako je youtuber i njih osvojio svojom pojavom, ali i knjigom “The Sikrt, gola istina, bez cenzure”.

The Sikrt je svoju biografsku knjigu promovirao na Interliberu, a fanovi su osim potpisane knjige, kući mogli otići i sa zajedničkom fotografijom.

JoomBoos i ove godine organizira najbrutalniji party - VIDEOSTAR PARTY powered by A1 Hrvatska! 16. prosinca u 18h u Tvornici kulture proglasit ćemo Videostar pobjednika i napraviti najveći YouTube party u regiji! Osiguraj svoju ulaznicu na: bit.ly/videostar_partygodine i druži se s JoomBoos youtuberima i onima koji će to uskoro postati. Ovo ne smiješ propustiti! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • LessiePotter

    Napravit cu 86 dolara za sat od kuce. Bio sam šokiran kad je moj susjed rekao da je prosjek 95 dolara, ali vidim kako to sada radi. Osjecam se toliko slobode sada kad sam ja vlastiti šef. posjetiti>>>>> www.WebJob33.Com
  • mala_loodacha

    i ja biiii