Prvi 344 pregleda 22. svibnja 2022.

Klinci se sada mogu zabaviti u Amazinga noćnom kampu!

Prespavanci s prijateljima zasigurno su najljepši i najzabavniji trenuci djetinjstva. Noćni kamp novi je program koji je pokrenuo jedan od najvećih zabavnih i obiteljskih centara u Europi – Amazinga

Spavanje u šatorima pod vodstvom stručnog tima uz obilje zabave i igre nezaboravna je avantura koju će djeca pamtiti. Interaktivne natjecateljske igre na trampolinima, bitka laserima u svemirskom brodu, climbing wall i mali automobili na električni pogon s laserima samo su neke od atrakcija koje će djeca imati priliku isprobati tijekom Noćnog kampa u Amazingi.

 | Autor:

No što je zabava bez dobre glazbe? Zato će mališani plesne pokrete uvježbati pod svjetlima reflektora na Disco nightu. Kako bi iskustvo kampa bilo čarobno, prije spavanja slijedi gledanje filmova, a u program su u uključeni i obroci.

Zašto Noćni kamp? Spavanje izvan vlastitog doma potiče djetetovu samostalnost i odgovornost u obavljanju dnevnih aktivnosti te jača njihovo samopouzdanje. Istodobno će mališani sudjelovati u interakciji i druženju sa svojim vršnjacima uz nezaobilaznu igru i razonodu.

 | Autor:

Novi Amazingin program jedinstvena je prilika da se dječji snovi pretvore u magičnu priču uz stare i nove prijatelje.

Čaroban Noćni kamp održava se 21. i 28. svibnja, a detaljnije informacije o cijenama i mogućnostima prijave potražite na službenim web-stranicama Amazinge: https://amazinga.fun/, na recepciji ili pozivom na broj 01 5814721.

Tvoja reakcija?