Prvi 323 pregleda 14. studenoga 2019.

Kod njega je Božić uranio: Šarić fanovima dijeli poklone

Marko Prpic/PIXSELL/pexels

Šarićevi uranjeni božićni pokloni čekaju njegove fanove, no kad shvate o čemu se radi, vjerojatno neće biti toliko sretni...

Zamislite da se javite na kemijsku olovku koja ima kameru, mp3 i radio u sebi, osam gigabajta na kartici, čak i utore za dvije kartice. Kod nas možete osvojiti tu kemijsku olovku koja je ujedno i mobitel, rekao je Ivan Šarić, koji je u devetoj epizodi svog komičnog showa na YouTube odlučio fanovima pokloniti najbizarniji poklon ikad. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Komentirao je i pljačku u Splitu. Pljačkaše je usporedio s dostavljačima hrane. Naime, imali su iste kutije, u koje su pljačkaši u ovom slučaju 'trpali' zlato, srebro i dukate. 

"Zlatarnu su toliko brzo opljačkali da čak i moji frendovi koji dolaze kod mene piti...Dobro, ipak su oni brži u ispijanju", našalio se Šarić. Nakon pljačke, kaže, banditi su ispali skroz fer jer su za sobom zatvorili vrata i vlasniku ostavili čekić. 

"Kod nas je organiziran kriminal, ali zato je naša vlada skroz neorganizirana", ustanovio je Šarić.

"Sjećate se ministra obrane Damira Krstičevića? Možda po onome da ne zna naručiti avion, a sad smo vidjeli da se ne zna ni prekrižiti. Ide 50 godina u crkvu i dalje to ne zna", rekao je.

Žena koja se udala za duha?

Raspričao se o ženi iz SAD-a koja se udala za duha i nakon dvije godine zatražila razvod. S njim je osjetila drugačiju energiju. Na kraju je zaključila da ju duh opsjeda. 

Što još kaže o aktualnostima u državi i svijetu, pogledajte na YouTube kanalu 24sata. 

 

Nabavi svoju ulaznicu za veliko finale Rap Campa u Opera Clubu!

 | Autor:

Tvoja reakcija?