Prvi 471 pregleda 02. lipnja 2021.

Petri u goste stiže zgodna plesačica Tina Walme

tina.walme/Instagram

JoomBoosovka SaamoPetraa u novoj epizodi svog showa 'Pidžama talks' ugostit će zgodnu plesačicu, Tinu Walme, a osim plesa, s njom će pretresti i druge zanimljive teme

Tina će Petri ispričati sve o početku svoje plesačke karijere, o tome je li ikada razmišljala da odustane od plesa te koliko joj treba da se spremi i sredi za jedan plesni nastup. Osim toga, priznat će joj i tko joj je najdraži od poznatih izvođača za koje je dosad plesala.

Iako je Tina nedavno otvorila TikTok profil i u kratkom roku skupila nekoliko tisuća pratitelja i par desetaka tisuća pregleda, još uvijek je nema na YouTubeu pa je Petru zanimalo planira li se baciti i na tu društvenu mrežu. 

@walme.tina

##fyp ##foryou ##foryoupage ##takeyoudancing

♬ Tick-Tock - Albina

Uz to su cure ocjenjivale plesove popularnih tiktokerica, Charli D'Amelio i Addison Rae, a onda su malo razgovarale i o ljubavi. Je li Tina singl ili zauzeta i ako da, tko ju je uspio osvojiti?

 | Autor: Luka Stanzl/Pixsell Luka Stanzl/Pixsell

Sve to i mnogo više saznajte u novoj epizodi Pidžama Talksa, prvog talk showa iz kreveta u regiji, koja izlazi u petak u 12:00 sati na JoomBoos YouTubeu. 

Osim na YouTubeu, epizode i isječke iz Pidžama Talksa pratite i na Instagramu, TikToku i drugim mrežama. 

 

 | Autor:

Tvoja reakcija?