Prvi 2751 pregleda 14. veljače 2019.

Horoskop: Koga čeka prekid na Valentinovo?

njwhite/Instagram

Neki znakovi zodijaka najvjerojatnije će prekinuti, javiti se bivšem/oj i plakati jer su sami za Valentinovo, a nekima se smiješi super dan

Cosmopolitan donosi tko će se danas voljeti, a tko svađati. Pogledaj što te očekuje za Dan zaljubljenih.

Ovan

S Marsom u vašem znaku u prvoj polovici mjeseca, osjećat ćete se osobito vatreni, strastveni i kao da imate kontrolu nad svim. Svejedno, na današnji dan nećete moći puno utjecati. Ukoliko ste u vezi, danas bi mogli podijeliti s partnerom nešto što će im biti previše i umjesto lijepog dana, mogla bi vas čekati svađa. 

via GIPHY

Bik

Mars će ući u vaš znak, što znači da bi trebali apsolutno ići za onim što želite. (Zato što ćete to i dobiti!) Dakle, samo naprijed i pitajte simpu koju ste promatrali ili dogovorite poseban datum sa svojim partnerom kako bi vaš odnos prešao na sljedeću razinu. Bez obzira na status, vi ćete biti jedan od najzadovoljnijih znakova ovog Valentinova ako se zaista potrudite. S druge strane... ako niste zadovoljni svojom trenutnom vezom, možda ćete je u potpunosti prekinuti. Zbogom!

Blizanci

Sada je vrijeme da promijenite svoje planove. Dakle, ako trenutno razmišljate o tome kako bi se trebali smiriti, ovo je pravo vrijeme da isprobate nešto drugo. Jupiter vam daje ludu sreću, a tu energiju možete 'pretočiti' u svoje osobne uspjehe. Tako bi vas i danas mogao čekati uspjeh na ljubavnom planu, ali samo ako vi prvi pristupite.

Rak

Sami Rakovi će biti željni povezati se s nekim ovog tjedna, a kako su planeti poredani u tu korist, moguće kako će se to i ostvariti. To je sjajno, ali još uvijek morate uložiti neki napor za to. Rakovi, pokušajte se kretati na mjestima gdje mislite da ćete upoznati osobu koju želite. Ako želite upoznati bogatu, uspješnu, atraktivnu osobu, osite tamo gdje se druže bogati. 

via GIPHY

Lav

Kao znak koji voli biti u središtu pozornosti, ako do danas ne skupite dovoljno obožavatelja, od muke ćete se okrenuti bivšima. Vaša najveća pogreška je ta da se ne vodite srcem nego željom za pozornošću pa ćete tako danas htjeti imati nekoga pod svaku cijenu i naravno, očekivati ćete da vas ta osoba tetoši i obraća svu pozornost na vas. Zato ništa čudno ako danas nazovete bivšu ljubav, što naravno, nije dobra ideja.

Djevica

Da, zaokupljeni ste organiziranjem svega i izgradnjom carstva, ali to može čekati do sutra. Prema zvijezdama i Veneri, trebali biste se prepustiti onome što vas čini sretnim i zaboraviti dramu. Ako postoji bilo koji znak da se nekome sviđate, danas bi trebali toj osobi dati priliku. Jedino ako u sebi već znate da je ta osoba stvarno loša za vas.

Vaga

Danas ćete imati puno energije i današnji dan će vas potaknuti da je usmjerite na ljubavni život. Valentinovo bi vam zato moglo donijeti puno sreće jer ćete nevjerojatno zračiti. Pripremite se na puno obožavatelja i ljubavnih poruka. Iako možda nećete danas naći ljubav života, dobit ćete dobru dozu samopouzdanja i svakako ćete 'nahraniti' svoj ego.

Škorpion

Škorpioni će danas maknuti svoj hladni 'oklop' i biti će otvoreni za ljubav, ali nažalost ljubav neće vratiti istom mjerom. Stoga bi se mogli jako razočarati, ali ne padajte u očaj, danas će proći, a ljubav vas ubrzo čeka. 

via GIPHY

Strijelac

Mjesec će biti oko vaše kuće za partnerstvo, brak i predanost za Valentinovo, što znači da ćete osjećati potrebu da se priviknete na nekog posebnog. Ako ste sami, danas bi mogli nekoga upoznati na treningu ili nekoj sportskoj aktivnosti. Zato i ako nemate naviku trčati, danas bi mogli početi.

Jarac

Jarci se obično ne smatraju najromantičnijim znakom zodijaka pa se oni danas možda neće ni sjetiti da je Valentinovo. Stoga se neće ni razočarati ako danas nisu u vezi ili ne dobiju ljubavno pismo.   

Vodenjak

Zvijezde su definitivno danas najgore posložene za Vodenjake. Vrlo je moguće kako ćete dan provesti žaleći se prijateljima, a nije izgledno niti kako će se u skorijoj budućnosti stvari promijeniti po tom pitanju.

Ribe

Ribe bi danas mogle prekinuti vezu jer će na Dan zaljubljenih shvatiti kako nisu zaljubljene i kako više ni trena ne žele biti u toksičnoj vezi. Sretno zaljubljene Ribe bi, potpuno suprotno, svoju vezu mogle dovesti na novu razinu i zaručiti se.

via GIPHY

U novom broju JoomBoos Videostar magazina čitajte najbrutalnije intervjue s Bakom Prase i Dennisom Domianom, otkrijte sve sočne detalje ljubavne priče Nike i Raste, provjerite što vam horoskop sprema na ljubavnom planu u 2019. i nađite još mnogo genijalnih priča. Požurite po svoj primjerak magazina ako ga još niste nabavili, možete ga kupiti na svim kioscima!

 | Autor:

 

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Hmmmmm ajoj xD