Prvi 1198 pregleda 13. siječnja 2019.

Koga gledate večeras u live kvizu?

Josip Regovic/PIXSELL

Ovo su večerašnji kandidati i finalisti kviza 'Znaš il' padaš' koje ste i ranije upoznali, ali, prisjetimo ih se! Također, netko od njih pridružit će se našem prvom superfinalistu Marcu u emisiji superinala, večeras doznajemo tko!

Leon Grižinić, 17 godina

 | Autor:

Leon dolazi iz Rovinja, ima 17 godina i ide u Umjetničku školu, smjer modni dizajn. Time se aktivno bavi već tri godine i sudjelovao je već na dvije revije. U slobodno vrijeme s prijateljem Markom snima za YouTube, a sve mlade poziva da glasaju za Europski parlament, jer će sam to sigurno napraviti! 

Barbara Malić, 22 godine

 | Autor:

Barbara dolazi iz Bregane Pisarovinske i najviše od svega uživotu obožava svoje pse, s kojima redovito provodi vrijeme u prirodi. I ona je svjesna kolika je prednost Europske Unije za mlade danas i zbog toga smatra da je važno da svi izađu na izbore za Europski parlament, jer ona sigurno hoće!

Prošle nedjelje doznali smo tko je prvi superfinalist showa 'Znaš il' padaš': Marco Cuccurin (17), a ove nedjelje doznat ćemo tko će mu biti jedan od protivnika u superfinalu! Pratite live show u 19:00 sati na JoomBoos YouTube kanalu!

Blagdanski broj JoomBoos Videostar magazina konačno je vani i prepun je ekskluzivnih priča. Uz to, unutra su i blagdanske čestitke na koje možete upisati poruke, želje i pitanja za JoomBoos youtubere i poslati ih za JoomBoos na adresu 24sata, Oreškovićeva 6H/1, 10020 Zagreb, a najkreativnije ćemo nagraditi genijalnim JoomBoos čarapama. Požurite po svoj magazin koji možete naći na svim kioscima! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    jeeej jedva čekam!