Prvi 5019 pregleda 28. prosinca 2018.

Koja je sexy osobina tvog horoskopskog znaka

madi_edwards / instagram

Svaki horoskopski znak u sebi krije neku seksi osobinu koja ga čini privlačnom osobom pred suprotnim spolom. Provjeri koja je tvoja.

Ovan: strast.

Rođeni u znaku Ovna su samostalni i impulzivni – što obično dolazi u kompletu s tvrdoglavošću. Zbog toga nas osobe rođene u znaku Ovna brzo uvuku u svoj vrtlog te nas vrte oko malog prsta svojim neodoljivim šarmom i duhom.

Bik: uspjeh.

Bikovi su rođeni vođe, teže optimalizaciji i zadovoljavaju se samo najboljim. A pošto je uspjeh sam po sebi seksi, ovaj horoskopski znak je zbog svoje uspješnosti i ambicioznosti jako visoko na ljestvici seksepila. Bikovi su majstori za brinuti se o nekome, znaju što je dobar ukus i cijene luksuz, a partnera razmaze od glave do pete.

Blizanci: mudrost.

Blizance svi vole slušati jer su sjajni govornici i pripovjedači. Što je veće njihovo iskustvo, toliko više fasciniraju sve oko sebe. Nažalost, ovaj zvjezdani znak naginje i muljanju, pa često izvrće činjenice. Njihova hirovitost u isto je vrijeme privlačna i opasna.

via GIPHY

Rak: nepredvidljivost.

Rakovi su totalno nepredvidljivi. Kolebaju se između slobode i privrženosti, hladnoće i emotivnosti, srdačnosti i distance. Upravo ta nepredvidljivost čini ih toliko privlačnima drugima.

Lav: šarm.

Lavovi su pravi šarmeri i osvajaju naša srca munjevitom brzinom. Njegova energija, zajedno s toplinom, čini ih simpatičnima – ali i egoistima željnima pažnje – jer konstantno traže priznanje, ljubav i pohvalu.

Djevica: inteligencija.

Tko želi intelektualne rasprave, treba izlaziti s Djevicom. Osobe rođene u tom znaku su orijentirane na rješenje problema i pedantne su. Te kognitivne prednosti često, nažalost, prelaze u nerealnost. Zbog toga su kod njih emocije i realan život često u sukobu. Ali, Djevice će sve dati za ljubav i spadaju među najvjernije horoskopske znakove.

via GIPHY

Vaga: senzibilnost.

Osobe rođene u znaku Vage nisu samo dubokoumne, nego su i pune razumijevanja te senzibilne. Doduše, nekome će se otvoriti tek nakon nekog vremena, ali kad netko dobije njeno povjerenje, držat će se te osobe. Vage rado predaju kontrolu drugima te se dobro osjećaju s dominantnim osobama. Kad je riječ o problemima ili osjećajima, pravi su spasitelji u nuždi.

Škorpion: mračna mističnost.

Škorpioni imaju tamnu, skrivenu, drsku stranu – a to ih čini fascinantnim osobama. Sa Škorpionima se može doživjeti puno uspona i padova. Te osobe su ekstremi i majstori zavođenja.

Strijelac: dobrota.

Strijelci preplavljuju druge ljubavlju i sklonošću. Srce im je na jeziku i vole se otvoriti drugima. Iskrenost i vjernost najvažnije su za rođene u ovom znaku – ako to netko iskoristi na loš način, mora računati s posljedicama, jer rođeni u znaku Strijelca nisu skloni opraštanju.

via GIPHY

Jarac: smirenost.

Jarci isijavaju nevjerojatan unutarnji mir, strpljivi su i ostaju vjerni svojim principima. Nažalost, skloni su zatvorenosti te rado druge drže na ledu prije nego im povjeruju.

Vodenjak: osebujnost.

Vodenjaci su nevjerojatno šarmantni, a nisu toga ni svjesni. Često je razlog tome nedostatak samopouzdanja. Ribe: fleksibilnost. Osobe rođene u znaku Ribe sjajne su u krevetu, a odlikuje ih još i spontanost. Čvrsto vjeruju svojim osjećajima pa ponekad djeluju malo naivno. Međutim, ne smije se brkati njihova naivnost s bezazlenošću – jer ribe su itekako drske i neće nikome ostati dužne.

via GIPHY

Blagdanski broj JoomBoos Videostar magazina konačno je vani i prepun je ekskluzivnih priča. Uz to, unutra su i blagdanske čestitke na koje možete upisati poruke, želje i pitanja za JoomBoos youtubere i poslati ih za JoomBoos na adresu 24sata, Oreškovićeva 6H/1, 10020 Zagreb, a najkreativnije ćemo nagraditi genijalnim JoomBoos čarapama. Požurite po svoj magazin koji možete naći na svim kioscima! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    hahaha predobro