Prvi 8068 pregleda 23. svibnja 2021.

Koja pjesma s Eurosonga ti odgovara prema horoskopu?

Davor Puklavec /pixsell/canva

Ako te zanima (ma sigurno te zanima) koja pjesma s ovogodišnjeg Eurosonga ti najviše odgovara prema horoskopskom znaku u kojem si rođen/rođena, ovo je tekst za tebe. Mi smo to skroz nestručno raspisali pa, pronađi svoj znak i javi nam jesi li zadovoljan/zadovoljna odabirom! Sviđa li ti se tvoja 'horoskopski savršena' pjesma s Eurosonga?

Ovan - Ukrajina

Vatrenim i energičnim te iskrenim Ovnovima najviše odgovara pjesma Ukrajine! Elektro-folk pjesma 'Shum' grupe Go_A energijom, ritmom i pričom vama najbolje paše i vjerojatno je nešto što biste i privatno slušali. 

Bik - Francuska

Stabilnim, senzualnim i pedantnim Bikovima energijom bi, čini nam se, najviše odgovarala pjesma francuske predstavnice Barbare Pravi, 'Voila'. Divna, moćna, snažna, poetična. Sve je to ova pjesma. A sve su to i Bikovi! Ovo je nešto što biste si pustili u autu i pjevali uz lagane ritmove. 

Blizanci - Island

Inteligentnim, zanimljivim i optimističnim Blizancima najviše odgovara pjesma islandskih predstavnika, grupe Dađi og Gagnamanagniđ - '10 years'. Oni ne podnose monotoniju, a ova pjesma je sve samo ne monotona i dosadna. Drugačija je, zabavna, nepredvidiva, ali jako kul. Baš kao i Blizanci!

Rak - Bugarska 

Rakovi su nježni, emotivni i pomalo osjetljivi, a za njih je kao stvorena pjesma ovogodišnje predstavnice Bugarske, Victorije, koja je otpjevala pjesmu 'Growing Up is Getting Old'. Ova je pjesma nešto što bi si Rakovi pustili prije spavanja i uživali u tome. Nježna pjesma za najnježnije duše...

Lav - Srbija

Lavovi uvijek plijene pažnju gdje god se pojave, odvažni su, hrabri, zanimljivi i iznimno inteligentni. Njima najviše odgovara ovogodišnja pjesma predstavnica Srbije, grupe 'Hurricane'. Vjerujemo da bi i svi Lavovi na pjesmu 'Loca Loca' plesali otprilike jednako energično i dobro kao i Uraganke! 

Djevica - Albanija

Na prvu pomalo sramežljive, ali zapravo iznimno analitične i susretljive. Sve su to Djevice. A pjesma koja bi njima najviše odgovarala po karakteru je pjesma 'Karma' Albanke Anxhele Peristeri. Oni u svemu uvijek kreću pažljivo i polako, a onda 'puste glas' i sve pometu svojom energijom i moćnom izvedbom. Baš kao i albanska predstavnica. 

Vaga - Cipar

Vage su šarmantne, simpatične i svi ih obožavaju. Svi vole biti u njihovom društvu jer jednostavno - zrače. Zrače ljepotom, pozitivom i ugodne su osobe za razgovor i druženja. Njima, čini nam se, kao 'salivena' odgovara pjesma predstavnice CipraElene Tsagrinou 'El Diablo'. Malo kontroverze nikada ne škodi, dokle god je sve u dobrom ukusu, zar ne, Vage?

Škorpion - Italija

Škorpioni su iznimno tajnoviti, ali neviđeno šarmantni pojedinci. Ne 'sjedaju' svima najbolje, ne mogu biti prijatelji baš sa svima, ali oni koji ih vole, zapravo ih obožavaju! Drugačiji su, odvažni i ne srame se sebe. Nikad. I to glasno svima žele pokazati čim se malo opuste. Njima najviše odgovara pjesma 'Zitti e buoni' talijanskih predstavnika i pobjednika, grupe Måneskin.

Strijelac - Azerbajdžan 

Avanturisti, veliki pozitivci i najzabavniji među znakovima zodijaka. Tako najčešće opisuju Strijelce. E pa onda bi im pjesma predstavnice Azerbajdžana savršeno odgovarala, zar ne? Pjevačica Efendi pjevala je 'Mata Hari', a njima bi ova pjesma bila idealna za plesanje do dugo u noć!

Jarac - Malta 

Marljivi su, trude se u svemu što rade, inteligentni su, sposobni i iznimno ambiciozni. Kad bi Jarci bili pjesma s ovogodišnjeg Eurosonga, to bi vjerojatno bila pjesma predstavnice Malte, Destiny. Ona je pjevala 'Je me casse' i bila je favorit na kladionicama, a iako na kraju nije pobijedila, njezinu pjesmu prepoznali su mnogi i sviđa se - pa - gotovo svima. Trud se ipak isplatio, zar ne?

Vodenjak - Rusija

Pomalo neobičnim i uvijek nekako drugačijim Vodenjacima ni jedna pjesma s ovogodišnjeg Eurosonga ne bi bolje odgovarala od pjesme 'Russian Women' predstavnice Rusije, Manizhe. Vodenjaci su poznati po tome da su uvijek društveno angažirani, da se bore za pravdu te da ih nepravda iznimno boli, a ova pjesma je sve to. Borba za one i glas onih kojima to najviše treba! Totalno njihov par!

Ribe - Švicarska 

Ribe su veliki radnici, idealisti, ali su isto tako i veoma emotivne i osjetljive. Pjesma za njih je definitivno ona predstavnika Švicarske. Gjon's Tears pjevao je 'Tout l'Univers', dobio je najviše bodova od žirija i pokazao da se moćan glas, lijepa izvedba i skromnost uvijek prepoznaju. Otpjevao je svaki stih do savršenstva, baš kao što sve do savršenstva rade i dovode i Ribe!

 

 | Autor:

Tvoja reakcija?