Prvi 18516 pregleda 29. siječnja 2021.

Koja serija je savršena za tebe prema tvom horoskopu?

screenshot/youtube/canva

Više nemaš ideja koju bi seriju ili film pogledao ili pogledala? Ne brini, možda horoskop i zvijezde imaju neki odgovor za tebe. Prouči malo ovaj naš članak, pronađi seriju koja je apsolutno savršena za tebe prema tvom horoskopu, a onda se baci na gledanje!

Ovan: 'Lupin'

Za hrabre, fokusirane, entuzijastične i inteligentne ovnove savršena serija je 'Lupin'. Ova pustolovna drama o francuskom lopovu i šarmeru Assaneu Diopu, koji, nadahnut pustolovinama Arsènea Lupina kreće u osvetnički pohod prikovat će vas uz ekrane i vjerojatno ćete je odgledati u jednoj večeri ili jednom danu.

Bik: 'Virgin River'

Savršena serija za racionalne, emotivne i prijateljski nastrojene Bikove definitivno je 'Virgin River'. Ova Netflixova romantična drama već ima dvije sezone, pa ćete je moći pregledavati neko vrijeme i oduševit će vas ova jednostavna priča o običnom životu kakav žive mnogi od nas, nadahnuta usponima i padovima jedne žene.

Blizanci: 'La casa de papel'

Snalažljivi, inteligentni i znatiželjni Blizanci mogli bi ovog vikenda pogledati seriju 'La Casa De Papel'. Ili je barem početi gledati, jer su sada već snimljene dvije sezone i 31 epizoda, pa će im možda trebati i par dana da je pregledaju. Ali je neće moći - prestati gledati!

Rak: 'The Crown'

Za brižne, tople, obiteljski nastrojene Rakove idealna serija za cozy vikend kod kuće zasigurno je 'The Crown'. Ova serija prati život britanske kraljevske obitelji i otkriva sve tajne i intrige koje se uz njih vežu. Savršeno!

Lav: 'Modern Family'

Optimistični i zabavni Lavovi mogli bi već ovog vikenda početi uživati u seriji 'Modern Family'. Iako ste je već možda pogledali, vi ste tip koji voli ponovno pregledavati serije i sadržaje u kojima uživa, a ova humoristična, obiteljska serija je upravo to - čisti užitak i smijeh.

Djevica: 'Emily in Paris'

Iako vrlo radišne i na karijeru fokusirane Djevice nemaju previše vremena za gledanje serija i filmova tijekom tjedna, stvarno je u redu da se malo opustite i odmaknete od posla za vikend. I zato ovaj vikend pogledajte seriju 'Emily in Paris' i potpuno se izgubite u vlastitoj mašti. Zaslužile ste!

Vaga: 'The Good Place'

Druželjubivim, snalažljivim i pristupačnim Vagama gotovo svaka serija odgovara, dokle god je pozitivna i zabavna. I zato smo sigurni da ćete uživati u seriji 'The Good Place', koju možete početi bingeati već ovog vikenda.

Škorpion: 'Bridgerton'

Škorpioni vole sve što je dramatično, drugačije, intrigantno. E pa u tom slučaju svakako bi trebali obratiti pažnju na najnoviji Netflixov hit 'Bridgerton'!

Strijelac: 'Our Planet'

Strijelci su vječni optimisti, avanturisti i veliki istraživači, koji obožavaju putovati i uživati u životu. Iako trenutno zbog pandemije baš i ne mogu fizički putovati izvan svoje zemlje, mogu to nadoknaditi nekom uzbudljivom serijom. Recimo, dokumentarnom serijom 'Our Planet' slavnog Davida Attenborougha.

Jarac: 'Tiger King'

Jarci su uporni, radišni i ne vole baš pokazivati emocije. Za njih je savršena serija 'Tiger King', koja će ih malo razvedriti, dosta šokirati, podosta iznenaditi i možda u njima pobuditi neke emocije za koje nisu ni znali da imaju!

Vodenjak: 'Friends From College'

Za dobroćudne, zanimljive i neobične Vodenjake nipošto nije neka serija koju sad svi gledaju. Oni uvijek traže nešto što još nitko nije otkrio i nešto što je možda čak i podcijenjeno. Za njihov savršen vikend je definitivno serija 'Friends From College'.

Ribe: 'The Bonfire of Destiny'

Osjećajne Ribe najviše vole gledati romantične serije i drame, pa, ako još niste, drage naše Ribe, svakako pogledajte seriju 'The Bonfire of Destiny'.

Sve ove serije možete pogledati na Netflixu.

 

 

POGLEDAJ PRVI KIMIJEV VIDEO NA JOOMBOOSU!

 | Autor:

Tvoja reakcija?