Prvi 33378 pregleda 25. siječnja 2021.

Koji pas ti najviše 'odgovara' prema horoskopu?

Facundo Arrizabalaga/REUTERS/PIXSELL, Canva

Ako silno želiš nabaviti psića, ali ne znaš koji pas bi odgovarao baš tebi i tvom životnom stilu, možda zvijezde imaju odgovor na ovu dilemu. Pa, provjeri koji pas je apsolutno savršen za tebe prema tvom horoskopskom znaku! Jesi li očekivao ili očekivala baš ovog ljubimca? Hmm...

1. Ovan: Labrador

Ambicioznim i kompetitivnim Ovnovima najviše po karakteru odgovaraju zaigrani i živahni labradori. Ovi su psi izuzetno aktivni, vole provoditi vrijeme vani i u prirodi, obožavaju se igrati i jako su privrženi svojim vlasnicima. Apsolutno savršen odabir za Ovnove, koje će, osim na tjelovježbu i kretanje, ovi psi 'tjerati' i na to da iz dana u dan pokušaju biti bolji ljudi.

2. Bik: Bokser

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli boxer (@boxer.lover)

Bikovima je privrženost jako važna, a bokseri im pružaju upravo to - bezuvjetnu privrženost, ljubav i poslušnost. Ovaj pas će vas čuvati, paziti i brinuti o vama te vam vraćati sto puta ono što vi pružate njemu. Iako neki misle da su opasni, ovi su psi zapravo velike maze i obožavaju spavati pored svojih vlasnika.

3. Blizanci: Border Collie

Blizanci su izuzetno kreativni, inteligentni i znatiželjni, a upravo su takvi i ovi psi koji ih iz dana u dan tjeraju da istražuju više i doznaju nove stvari. To savršeno odgovara Blizancima koji su stalno u potrazi za nekim novim znanjima i vještinama. 

4. Rak: Cavalier King Charles španijel

Slatki, privrženi, razigrani, graciozni - sve su to španijeli. A upravo takav pas odgovara Rakovima kojima je ljubav najvažnija u životu. Ovi su psi kao stvoreni za velike obitelji, obožavaju djecu i svoje vlasnike, a u okruženju punom ljubavi i dobrote, kakvo stvaraju Rakovi u svom domu, ovi će se psi osjećati najbolje na svijetu.

5. Lav: Mastif

Lavovi su izuzetno hrabri i odlučni pojedinci, pa im treba jednako toliko hrabar i odlučan pas. A mastifi su sve to, pa i mnogo više. Mastif će bez zadrške štititi svoju ljudsku obitelj, a zauzvrat traži samo malo pažnje, ljubavi, fine hrane i maženja. 

6. Djevica: Sibirski haski

Djevice žive za rad, ali nakon napornog rada, vrijeme je za malo odmora. Iako su haskiji dosta 'zahtjevni' i također vrlo radišni psi, kad se jednom navečer smire uz svog vlasnika, najumiljatija su bića ikad. I to savršeno odgovara svim Djevicama.

7. Vaga: Shih Tzu

Ovaj nježan pas divnog i smirenog karaktera savršen je 'par' miroljubivim i dobrim Vagama. Ovaj će se pas prema vama ponašati kao da ste član kraljevske obitelji, a neće puno toga tražiti zauzvrat. Divan je pas za obitelj, veliku ili malu.

8. Škorpion: Dalmatiner

Elegantni i aktivni Dalmatineri savršen su odabir za isto tako aktivne i avanturistički nastrojene Škorpione. S ovim vam psom neće nedostajati tjelovježbe, svuda će vas pratiti u stopu, obožavaju provoditi vrijeme u prirodi, baš kao i vi - i ako tražite psa za sebe, ovaj je pas apsolutno savršen odabir!

9. Strijelac: Jazavčar

Ovi razigrani i iznimno prijateljski nastrojeni psi savršen su odabir za ekstrovertirane i zabavne Strijelce. Ovi psi obožavaju ljude, ne smeta im društvo, rado će se družiti s vama i vašim prijateljima, a gdje god da ih odvedete, oni će to putovanje prihvatiti kao zabavnu i genijalnu avanturu.

10. Jarac: Shiba Inu

Dobroćudni i inteligentni psi za isto tako dobroćudne i inteligentne vlasnike? Apsolutno da. Ovi će vam psi biti odani do kraja i bez predrasuda, a vi ćete njima biti zauvijek najbolji prijatelj, kao i oni vama. 

11. Vodenjak: Pudl

Ovi zabavni i zanimljivi psi ustvari su među najinteligentnijim psima na svijetu, a baš to savršeno odgovara kreativnim, neobičnim i inteligentnim Vodenjacima. Savršen su par i zato što su pozitivci i izuzetno opušteni, a večeri obožavaju provoditi ispred TV-a. Kakva uživancija...

12. Ribe: Chihuahua

Ovaj zaigrani pas emotivnim će Ribama pomoći da život ne shvaćaju preozbiljno i opustiti ih kad je to najpotrebnije, i kad je najnapornije u životu. Uvijek će biti tu da vas razvesele i baš zbog toga ćete ih najviše obožavati.

Izvor: Family Minded

 

Tko nam to dolazi na JoomBoos...?

 | Autor:

Tvoja reakcija?