Prvi 53 pregleda 24. svibnja 2022.

Koji trendovi su hit ljeta? Y2K moda, efekti i održivost

Kada je riječ o modnim odabirima, svaka generacija ima svoj poseban ukus i stil. Milenijalci i generacija Z preferiraju individualnost i kreativnost. Pripadnicima tzv. „MZ-a“ važna je i održivost i ekološka osviještenost brendova, kao i povratak Y2K mode

Raznoliki filteri i šareni efekti

Radost otkrivanja novih stvari putem društvenih mreža, pronalazak idealnih komada i dijeljenje svojih otkrića s prijateljima na Instagramu i TikTok-u nikad neće postati dosadno, a tijekom ljeta zbog više slobodnog vremena, svoja iskustva češće i dijelimo online. Upravo zato, novi Samsung Galaxy A53 i Galaxy A33 donose odličnu kameru koja radi na temelju umjetne inteligencije. Glavna kamera Galaxy A53 modela od 64 MP te od 48 MP Galaxy A33 omogućuju stvaranje jasnih, stabilnih i atraktivnih reelsa i haula. Vaši će followeri moći doživjeti stvari gotovo iz prve ruke i imati feeling kao da su zajedno s vama.

Kako cvjetni uzorak na vašoj novoj ljetnoj haljini ne bi ostao samo basic statični uzorak, možete se poigrati Fun Mode opcijom, koja nudi šarolike filtere i efekte. Tijekom ljetnih putovanja, kojih sigurno neće manjkati, više nećete imati problem s prikazom muzeja, plavetnila otvorenog mora i duljini pješčane plaže. Galaxy A53 5G i A33 5G obogaćeni su ultraširokim objektivom pa ćete jednostavno moći obuhvatiti svu ljepotu prizora ispred vas. Ako slučajno i „uleti“ koji nepoželjni lik na fotki, tu je opcija Object Eraser koja spašava stvar.

 | Autor:

Održivost prije svega 

Reciklirani materijali, ekološki pamuk, rPET plastika, prirodne boje… Velike kompanije sve više teže održivosti, a Gen MZ sve jače uvodi pravilo recikliranja u svakodnevni život. Više ekološki osviješteni, Gen MZ bira brendove koji jednako brinu o prirodi. Nekoć je možda zvučalo nemoguće, no danas je stvarnost. Moderni pametni telefoni danas su sastavljeni upravo od održivih materijala, a upravo su Galaxy A53 i Galaxy A33 5G pozitivni primjeri čije je pakiranje izrađeno od recikliranih i održivih materijala. Osim pakiranja, od ponovno upotrebljenih materijala izrađene su i bočne tipke, kao i utori SIM kartice. 

Samsung trenutno provodi daljnja istraživanja kako još više svoje uređaje učiniti ekološki prihvatljivima, a mi im držimo fige da postignu potpuno razgradnju uređaja. #gogreen

 | Autor:

Povratak Y2K mode

U svijetu mode jedna maksima prihvaćena više od ostalih je „modni trendovi su ciklični”. Modni ciklusi traju od pet do 20 godina, a nešto što je in ove godine već sljedeće može biti out, prije nego postane staromodno, pa retro, pa opet in.

Takav fenomen trenutno vidimo s oživljavanjem Y2K mode iz 2000-ih, za koje smo se donedavno kleli da nikada nećemo dopustiti da se vrati. Hip-hop look 90-ih, traper kombinacije i minimalistički izgled u izlascima sada se mogu vidjeti posvuda. Gen Z ovu modu vidi prvi put, ali se pripadnici milenijalaca rado prisjete djetinjstva i svih trendova. 

Minimalistički dizajn prisutan je i u tehnologiji, pa ga možemo vidjeti i u Galaxy A53 5G i A33 5G uređajima. Njihov Ambient Edge dizajn neprimjetno spaja kameru s tijelom pametnog telefona. Uređaje karakterizira i Corning Gorilla Glass zaštitno staklo te certificirani otpor na vodu i prašinu. Otkačeni dizajni koji se prikazuju na zaslonu prepuni su boja, šljokica i asimetričnih oblika – svega onoga što će biti ljetni modni must have.

 | Autor:

Uz sve, s Y2K pop kulturom možete se povezati i zahvaljujući sjajnim pogodnostima. Tako ćete uz dva mjeseca besplatnog korištenja YouTube Premium-a imati mogućnost naučiti sve nezaobilazne hitove Britney Spears i Justina Timberlakea, a sve videe i fotke tijekom šest mjeseci sasvim besplatno moći ćete dijeliti u One Driveu s memorijom od 100 GB.

Jednostavnost, pastelna plava i boja breskve, bijela i crna, super kamera za clean videozapise kojima ćete zabilježiti najzabavnije momente s ekipom – Samsung nam je pripremio sve što želimo od ljeta. Pripremite se za provode,upoznajte s trendovima i „Oops! I did it again!“ – 90s are here! 

Tvoja reakcija?