Prvi 298 pregleda 02. veljače 2023.

Kojim video igrama se najviše veselimo u 2023.?

playstation/instagram

Strastveni gameri i gamerice već prije početka godine znaju kojim se igrama najviše vesele u sljedećoj, a za sve one koji još nisu nabavili neki konkretniji popis, evo našeg malog pregleda i liste video igara koje će u 2023. biti baš najveći hit!

THE LEGEND OF ZELDA: TEARS OF THE KINGDOM

Stiže: 21. svibnja

Gdje? Nintendo Switch

Ovaj nastavak 'Breath of the Wilda' najavljen je još prije koju godinu, točnije 2019., a jedan od rijetkih detalja koje zasad o ovoj nadolazećoj igri znamo je da će se Link vinuti u nebesa! Gameplay bi, najavljuju stručnjaci i ljubitelji ove igre, trebao biti impresivan kao i dosad, baš kao i sustavi interakcije s okolišem, piše HCL.

FINAL FANTASY XVI

Stiže: 22. lipnja

Gdje? PlayStation 5

Iako je ovo već 16. po redu nastavak ove popularne igre, najveći obožavatelji vesele joj se, navodno, kao i prvom, pogotovo zato što će u ovom nastavku kreatori vratiti 'fantasy' aspekt i ugođaj sa samih početaka. Igra će biti isključivo za PlayStation 5, a kreatori su obećali, prenosimo, "spoj političkog spletkarenja s velikim Kaiju bitkama". 

MARVEL’S SPIDER-MAN 2

Stiže: na jesen 2023.

Gdje? PlayStation 5

A sada nešto s malo manje nastavaka nego prethodna igra! Peter Parker i Miles Morales, s druge strane zlikovci Venom i lovac Kraven, fanovi su već i nakon što ovo pročitaju preuzbuđeni. I ne, neće ovo biti samo jedna, već dvije igre odjednom, što je još impresivnije i sad još više jedva čekamo jesen, kada bi igre trebale ugledati svjetlo dana!

HOGWARTS LEGACY

Stiže: 10. veljače (uskoro!)

Gdje? PC, Xbox Series X/S, PlayStation 5

Ljubitelji Harryja Pottera, pozor! Nakon dvije godine čekanja konačno stiže čarobnjački spektakl od igrice kojoj se vesele mnogi fanovi knjiga i filmova o omiljenom malom čarobnjaku, a igra će biti dostupna za PC, Xbox Series X/Si PlayStation 5! I nekako nam se čini da ćemo se ovom igrom zaraziti baš kao i knjigama i filmovima... Još malo ima do izlaska pa ćemo uskoro i vidjeti hoće li biti tako!

DIABLO IV

Stiže: 6. lipnja 

Gdje? PC, PS5, PS4, XS, XBO

Autori najavljuju da će novi nastavak popularne igre ponovno biti mračan, taman, jeziv, krvav, sve ono na što su fanovi ove igre i navikli. Nije možda idealan odabir baš za svakoga, ali oni koji vole sve od navedenoga i koji žive za ovu igru sigurno su se već dobro pripremili na izlazak u lipnju... Simbolično, izlazi 6.6. brrr...

Naravno, ovo je samo naš pregled i mali odabir najboljih od najboljih i najiščekivanijih gaming naslova ove godine, ali stiže nam u 2023. još puno super stvari. Gaming sajtovi već su prepuni informacija o svemu čemu se možemo veseliti kad je svijet gameanja u pitanju, a mi znamo koji vam je još jedan razlog za veselje ako ste strastveni ljubitelji igara!

 | Autor:

Naime, u Osijeku se ovaj vikend, od petka do nedjelje, održava najveći gamerski spektakl u regiji - Wandercon! Ako želiš osjetiti totalno gaming ludilo, pridruži nam se u Osijeku što prije, a ondje te očekuju najbolje igrice koje ćeš moći zaigrati, kao i najpopularnija influencerska imena iz svijeta gaminga, kao što su Yasserstain, Azzaros, Cane, Cofi, Djoksa, Miloš Lalić, Barbi Afrika, Wortex i mnogi drugi! Osim toga, glazbene će nastupe imati hitmakeri Hiljson Mandela i Z++ pa ako se želiš malo educirati o igrama i odlično zabaviti, vidimo se u Osijeku! :)

Ulaznice još uvijek možete kupiti OVDJE!

Tvoja reakcija?